Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem törli magát tinderről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem törli magát tinderről?

Figyelt kérdés
Pár hete rendszeresen találkozok egy férfival, együtt is alszunk, programokat csinálunk. Komoly szándékkal ismerkedünk mindketten. Neki már rég nem volt kapcsolata, tinderre azelőtt regisztrált fel, hogy megismerkedtünk volna (ott ismertük meg egymást). Az szinte biztos, hogy nem beszélget ott mással, mert a szabadidejét mindig velem tölti, és olyankor nem telefonozik sosem. Viszont észrevettem, hogy olykor belép napközben tinderbe. Már felhoztam így-úgy témába, hogy engem zavar, ha komoly ismerkedésnél a másik még fent van tinderen. Többször is említettem a dolgot. Tudja, hogy én nem tinderezek és azt is, hogy akkor fogom letörölni, ha ő is. Vajon még nem biztos abban, hogy belőlünk lehet komoly kapcsolat? Vagy csak ki akarja használni, hogy most még lapozgathatja a nőket, mert idővel úgy is letörli magát? Nem értem, mert ha mi nem is leszünk együtt, akkor is újra regisztrálhtaja magát bármikor. Vagy csak nem akarja, hogy elbízzam magam azzal, ha törli magát? Tudom nem kellene ezen kattognom, és neki igyekszem nem az orra alá dörgölni, de sajnos zavar, hogy belép néha (ha csak nem törölné a regisztrációt, de nem lépne be, az nem zavarna)
2021. okt. 25. 07:56
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Nem vagyok para alapból, csak van bőven rossz tapasztalatom és nyilván nem szeretnék túlságosan kötődni érzelmileg, amíg ott van az esély, hogy az ő részéről kérdéses, hogy hova tart az ismerkedés.

Egyébként nagyon figyelmes, igyekszik a kedvemben járni stb.

Ultimátumot nem adtam neki egyszer sem, meg sem fordult a fejemben. Normális beszélgetés alatt fejtettem ki a véleményem a tinderről, nem rá vonatkozóan, de nyilván levehette, hogy rá is vonatkozik.

Nem minden nap lép be, azt vettem észre, hogy inkább akkor amikor unatkozik, pl mikor munkában várnia kell és nincs mit csinálni. Én se nézegetem folyamatosan, hogy belépked-e, csak olykor ránézek.

Sosem volt még fent tinderen, ez az első alkalom. Lehet ez is közrejátszik abban, hogy még nem törli le. De nem is a törlés itt a lényeg, hanem, hogy belép néha.

2021. okt. 25. 08:41
 12/48 anonim ***** válasza:
76%

"Munka után rögtön találkozunk, vagyis de velem tölti az összes szabadidejét."

Ha pár hét ismerettség után 0 szabadideje marad valakinek, akkor az nem fog túl soká tartani, mert előbb-utóbb be fog sokalni.

2021. okt. 25. 08:45
 13/48 anonim ***** válasza:
89%
Ha rendszeresen belép, akkor nyilván beszélget is másokkal. Mi másért lépne be?
2021. okt. 25. 08:45
 14/48 A kérdező kommentje:
#12 ő igényli ezt a sok találkozást, nyilván nekem is jól esik
2021. okt. 25. 08:50
 15/48 A kérdező kommentje:
#13 nem rendszeres, van h napokig sem lép be
2021. okt. 25. 08:50
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

"Normális beszélgetés alatt fejtettem ki a véleményem a tinderről, nem rá vonatkozóan, de nyilván levehette, hogy rá is vonatkozik."

A férfiak nem gondolatolvasók, ismeretlenül is úgy vélem, hogy nem, nem vonatkoztatta magára. :D

Nyugodtan mondd meg neki nyíltan, hogy szeretnéd, ha mindketten letörölnétek magatokat Tinderről.

Ne utalj, ne finomkodj, ne "csak így megemlítsd" a Tindert mert nem fog átmenni.

Nyilván normális hangnemben, de egyértelmű legyen a kommunikációd. Mind a nőknél, mind a férfiaknál felesleges a játszmázásra hajazó, utalgató kommunikáció mert a másik nem tud olvasni a gondolataidban.

2021. okt. 25. 08:59
 17/48 A kérdező kommentje:
#16 köszi :) Igazad van!
2021. okt. 25. 09:06
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

ÉN is a tiszta lap híve vagyok. Nyugodtan állj elő vele, szeretnéd tudni, hányadán álltok, mik a tervei, mert neked ez és ez - ebbe pedig a társkeresőzés, idegen nőkkel való ismerkedés, chatelés nem fér bele. Ha veled tervez, megkéred, törölje magát, ahogy te is.

Ha kibújik ez alól, mellébeszél, felháborodik, akkor nem gondolja komolyan veled.

2021. okt. 25. 09:11
 19/48 A kérdező kommentje:

#18 Köszi, jogos!

Még arra gondoltam, hogy a hetet kivárom, hátha magától megteszi. Addig meg igyekszem nem nézegetni, hogy belép-e :)

2021. okt. 25. 09:13
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem is gondoltál h azt nézi h te miért vagy még fenn?
2021. okt. 25. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!