Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem törli magát tinderről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem törli magát tinderről?

Figyelt kérdés
Pár hete rendszeresen találkozok egy férfival, együtt is alszunk, programokat csinálunk. Komoly szándékkal ismerkedünk mindketten. Neki már rég nem volt kapcsolata, tinderre azelőtt regisztrált fel, hogy megismerkedtünk volna (ott ismertük meg egymást). Az szinte biztos, hogy nem beszélget ott mással, mert a szabadidejét mindig velem tölti, és olyankor nem telefonozik sosem. Viszont észrevettem, hogy olykor belép napközben tinderbe. Már felhoztam így-úgy témába, hogy engem zavar, ha komoly ismerkedésnél a másik még fent van tinderen. Többször is említettem a dolgot. Tudja, hogy én nem tinderezek és azt is, hogy akkor fogom letörölni, ha ő is. Vajon még nem biztos abban, hogy belőlünk lehet komoly kapcsolat? Vagy csak ki akarja használni, hogy most még lapozgathatja a nőket, mert idővel úgy is letörli magát? Nem értem, mert ha mi nem is leszünk együtt, akkor is újra regisztrálhtaja magát bármikor. Vagy csak nem akarja, hogy elbízzam magam azzal, ha törli magát? Tudom nem kellene ezen kattognom, és neki igyekszem nem az orra alá dörgölni, de sajnos zavar, hogy belép néha (ha csak nem törölné a regisztrációt, de nem lépne be, az nem zavarna)
2021. okt. 25. 07:56
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
64%
Mert csak dug, nem szeret.
2021. okt. 25. 08:03
 2/48 anonim ***** válasza:
93%

"Az szinte biztos, hogy nem beszélget ott mással, mert a szabadidejét mindig velem tölti, és olyankor nem telefonozik sosem. "

Biztos nem veled tölti az összes idejét.

2021. okt. 25. 08:18
 3/48 A kérdező kommentje:

Munka után rögtön találkozunk, vagyis de velem tölti az összes szabadidejét.

És egyúttal megkérem, hogy aki csak a frusztrációit kiélni van itt, az lapozzon tovább, nem kell energiát fektetni a hozzászólásra.

2021. okt. 25. 08:21
 4/48 anonim ***** válasza:
66%
Miért nem érted, amit az 1-es írt?
2021. okt. 25. 08:27
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
Mutass jó példát, és töröld te magad a Tinderről!
2021. okt. 25. 08:34
 6/48 anonim ***** válasza:
94%

Alap, hogy nem tinderezgetek, ha már szex is van egy induló kapcsolatomban. Szintén alap, hogy ha a barátnőm megkér, hogy fejezzek be valamit, ami rosszul esik neki, hogy megfontolom a kérését és ha igaza van, akkor abbahagyom.

Nem biztos, hogy annyira szélsőséges a helyzet, mint ahogy az egyes megfogalmazta, de benne van a pakliban. Ha én szeretek valakit, nem nézegetem a tindert mellette. Egyértelmű, hogy nincs elkötelezve irántad.

Szomorú a helyzeted, mert én másfél év alatt se intéztem semmiféle ultimátumot a barátnőm felé, mert szeretjük és tiszteljük egymást.

Neked meg már most ultimátumozgatni kell. "Vagy te, vagy a Tinder."

Ha pár héten belül eljön a pont, hogy valamit csinál, ami neked borzasztóan rosszul esik és leszarja, ha megkéred, hogy fejezze be, akkor vajon mi lesz később?

Nem jó ómen, én elengedném mert ennek sírás lesz a vége.

2021. okt. 25. 08:34
 7/48 anonim ***** válasza:
77%
Még csak pár hét telt el. Ha majd úgy érzi, hogy te vagy akit keresett, akkor törli magát. Ne korlátold, ne ellenőrizgesd, azzal csak magad alatt vágod a fát.
2021. okt. 25. 08:35
 8/48 anonim ***** válasza:
63%
Itt te vagy a frusztrált. Én pl sose néztem, hogy fenn maradt-e a másik a társkeresőn. Mi közöm hozzá? Ha akar valamit majd szól. Kezdetben egyébként simán el lehet ezt nézni. Az érzelmi kötődés nem egyből alakul ki. Ha úgy érzi majd törli magát. Mondjuk ha ilyen para vagy, akkor szerintem nem fogja. Lehet már levette, hogy nem szabad neki.
2021. okt. 25. 08:36
 9/48 A kérdező kommentje:
#4 miért nem érted, hogy semmi keresnivalód itt?
 10/48 anonim ***** válasza:
86%

Honnan tudod, hogy belép? Mert ehhez az kell, hogy te is belépj. Szóval ő is kérdezhetné ezt tőled.

Amúgy meg a legegyszerűbb ha rákérdezel kettőtökre, hogy ő hogyan látja a kapcsolatot stb.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!