Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törli magát tinderről?

"Az szinte biztos, hogy nem beszélget ott mással, mert a szabadidejét mindig velem tölti, és olyankor nem telefonozik sosem. "
Biztos nem veled tölti az összes idejét.
Munka után rögtön találkozunk, vagyis de velem tölti az összes szabadidejét.
És egyúttal megkérem, hogy aki csak a frusztrációit kiélni van itt, az lapozzon tovább, nem kell energiát fektetni a hozzászólásra.

Alap, hogy nem tinderezgetek, ha már szex is van egy induló kapcsolatomban. Szintén alap, hogy ha a barátnőm megkér, hogy fejezzek be valamit, ami rosszul esik neki, hogy megfontolom a kérését és ha igaza van, akkor abbahagyom.
Nem biztos, hogy annyira szélsőséges a helyzet, mint ahogy az egyes megfogalmazta, de benne van a pakliban. Ha én szeretek valakit, nem nézegetem a tindert mellette. Egyértelmű, hogy nincs elkötelezve irántad.
Szomorú a helyzeted, mert én másfél év alatt se intéztem semmiféle ultimátumot a barátnőm felé, mert szeretjük és tiszteljük egymást.
Neked meg már most ultimátumozgatni kell. "Vagy te, vagy a Tinder."
Ha pár héten belül eljön a pont, hogy valamit csinál, ami neked borzasztóan rosszul esik és leszarja, ha megkéred, hogy fejezze be, akkor vajon mi lesz később?
Nem jó ómen, én elengedném mert ennek sírás lesz a vége.

Honnan tudod, hogy belép? Mert ehhez az kell, hogy te is belépj. Szóval ő is kérdezhetné ezt tőled.
Amúgy meg a legegyszerűbb ha rákérdezel kettőtökre, hogy ő hogyan látja a kapcsolatot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!