Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ok lehetne így, vagy én vagyok régimódi?
Figyelt kérdés
Megismertem társkeresőn egy pasit, aki szexkapcsolatot keres, nem volna ellenemre, de úgy akarja, hogy feljön hozzam vagy en hozza es egyből szex. Szomszéd utcában lakik.
Nem akar járkálni velem, kavezni.
Elvalt, utánanéztem, egyedul lakik.
Külföldön lakom, minden ferfi így közeledik hozzam itt, mert bevándorló vagyok gondolom.
Lehet így egymasnak esni? Ez belevaló nőknek megy?
2021. okt. 21. 00:14
11/16 anonim 

válasza:

Nem maradi vagy, csak nem vagy balek. És ha élőben mégsem tetszik?
12/16 anonim 

válasza:

Maradtál volna otthon! Ja, nem! Jobb is hogy elkerülöd a magyar férfiakat nagy ívben! Ostobenkó!
13/16 anonim 

válasza:

Mert azt jelenti, nem akarja felvállalni, hogy jártok ...
Inkább ilyen "qrvája leszel"...
14/16 anonim 

válasza:

Van akinek belefér, de azért szerintem a legtöbb nőnek ez nem. Én legalábbis biztos nem mennék bele ilyenbe. Nem azt mondom, hogy nagy romantikus világmegváltó randik legyenek csak szexkapcsolatnál is, de igenis tudni akarom, ki a másik, mit csinál, milyen ember, meg lehet-e benne bízni, tartja-e magát a szavához, tiszteletben tartja-e a határaimat, és akkor még nem is tértünk rá a korábban említett, mi van, ha veszélyes témára. De ez hogy csak odamegyek aztán egyből csináljuk elég kihasználósan hangzik. Biztos vagyok benne, hogy találsz ettől jobb jelöltet is.
15/16 anonim 

válasza:

Ha neked így jó és kötetlen szexet keresel akkor a te dolgod. Annyira azért viszont legyél óvatos hogy ne egyből a lakásodra hívd a palit hanem előtte semleges helyen találkozzatok (akár a lakás közelében) és csak utána fel hozzád. A neten sosem tudod hogy az illető az-e akinek kiadja magát. Nem a baltás gyilkostól kell félni, de nagyon sokan túlfényezik magukat és a valóságnak köze sincs ahhoz mint amit élőben kapsz.
16/16 anonim 

válasza:

Szexkapcsolat. Az ilyen. Amíg szingli voltam, simán belementem ilyesmibe. Te tudod, hogy neked jó-e így vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!