Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok tanácsot adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

1 hónapja beszélgetünk a sráccal és nagyon jól megértjük egymást. 2 hete kezdtünk el találkozni és azóta majdnem minden nap találkozunk és már együtt is aludtunk párszor.

Én 20 éves vagyok a srác pedig 26, viszont nekem ő az első barátom.

Szerintetek mennyi idő után feküdjek le vele? Nagyon kedvelem és úgy érzem készen állok, viszont bennem van a félsz hogy azt gondolná túl könnyen adom magam.

Ti mit javasoltok? Tényleg tanácstalan vagyok és nagyon kedvelem így nem akarom elszúrni.

2021. okt. 18. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ebben sem taktikázni, ha úgy érzed, hogy készen állsz rá, akkor tedd meg. Nem tudod elszúrni, ha nem lesz tartós, az nem emiatt lesz.
2021. okt. 18. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Hol ismerkedtetek meg?

Szerintem kettotok közti 6 év az a korkulonbseg amikor az ember megítélésében változik a szex. 20 évesen tartja magát, büszke rá ha nem meg taktikazik, 26 év felett pedig ahogy jólesik.

En 29 vagyok, és szingli. Nem mondom hogy ha osszeismerkedek valakivel akivel nagyjából klappol minden akkor azonnal szex, de pár hét alatt lesz. Egyszerűsödik az elet ezen része, más meg bonyolódik.

Ha jólesik csináld.

2021. okt. 18. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 7 éve vagyok a barátommal és 2 nap után megtettük, én úgy voltam vele hogy mire várjak ha én is kívánom, nem játszom meg az elérhetetlent ha legbelül pedig vágyom rá.

Volt akivel vártam hónapokat és így se nézett semmibe szóval szerintem ha készen állsz tedd meg egyszer élsz. :)

2021. okt. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!