Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedés a férfi szemszögéből milyen?
A nőnek ha tetszel akkor játszi könnyedséggel felszeded ígyis-úgyis?
Vagy játszmáznak, el akarják érni, hogy küzdj értük, te tedd meg a főbb lépéseket.
Csak mert nekem sosem tűnt könnyűnek, de lehet én nem vagyok bejövős úgy általában.
"A nőnek ha tetszel akkor játszi könnyedséggel felszeded ígyis-úgyis?"
>Nem.
"Vagy játszmáznak, el akarják érni, hogy küzdj értük, te tedd meg a főbb lépéseket."
>Az emberi játszmák valóságosak, jelen vannak az élet főbb területein. Ezek amolyan túlélő stratégiák. Emberfüggő, ki hogyan kezeli ezeket. Bizonyos keretek között a játszmák színesítik az életet.
"Csak mert nekem sosem tűnt könnyűnek, de lehet én nem vagyok bejövős úgy általában."
>Attól, hogy valaki tetszik, még nem biztos, hogy vonzódni fogok hozzá. Lehet, hogy egy nő nem az esetem, de lenyűgöz a stílusa, az őszintesége, és máris előnye van nálam.
Emberfüggő. Nem tudom pontosan, hogy az ismerkedési stratégiámnak vagy a preferenciámnak köszönhetően, de nekem elég jó érzékem van ahhoz, hogy vagy egy partner típusú nővel menjek randira vagy inkább lekoppintsanak. És mivel a randi nem prio nálam, nem éreztem utóbbit akkora bajnak általában. Így hát az egész folyamatból főleg a pozitív oldal maradt meg:
Mikor leültök egy ital mellé és jókat beszélgettek, mint két barát és egyre több dologban találtok egymásra, hazafelé egyre több dolog jut eszetekbe, amit a következő alkalommal ki akartok tárgyalni... Ez talán a legszebb része az egésznek. Nincs szó vadászatról meg felszedésről, nincs játszma sem, csak jól érezzük magunkat. Aztán vagy lesz csók vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!