Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Internetes társkeresés? Egy...

Oops! kérdése:

Internetes társkeresés? Egy INTJ srác szemszöge.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban ESTJ, INTJ, ISTP, ENTJ lányokat szeretnék megismerni! :) Ettől függetlenül szívesen beszélgetek bárkivel.

Igen, tudom, hogy senkit nem lehet ilyen egyszerűen skatulyázni mégis úgy gondolom, hogy igenis jó kiindulási alap egy minden funkciójában gazdag kapcsolat kiépítésénél tudni, hogy a másik félnek melyek a DOMINÁNS tulajdonságai. Tekintve, hogy a J-m a leggyengébb (78%), mondhatni eléggé jól jellemez a leírás.

Egyébként, bár elég furán hat, teljesen hatékonynak gondolom az internetes társkeresést, hisz elég gyorsan lehet szelektálni egyes szempontok alapján, akár kép szerint is.. nem, nem a külső a legfontosabb de úgy gondolom, eleve nem tudnék mit kezdeni egy olyan lánnyal aki kitesz a internetre tükörben pózolós-pucsítós-csücsörítős képet. Próbálkoztam társkeresőkkel is de nem gondolom, hogy itt rosszabb lenne a helyzet.. SŐT.. egy két kérdés-választ elolvasva még talán jobb is..

Rólam amit elöljáróban érdemes lehet tudni, 21 éves vagyok, jelenleg egyetemista (remélem minél tovább..). 170/65 átlagos testalkattal, a szemem és a hajam színe barna. Szabadidőmben szívesen tanulok, olvasok, sétálok, mozizok, tanítok, biliárdozok, sakkozok, túrázok, színházba járok..

Jellememből fakadóan nagyon kíváncsi természet vagyok, érdekelnek a természettudományok -főleg a matematika-, a társadalomtudományok -a pszichológiával szívesen foglalkozom hobbiszinten (főleg önismeret, tömegpszicho)- és a spiritualitás is.

Viszonylagos rossz tulajdonságaim (ki, hogy éli meg):

-szeretek vitatkozni (nem veszekedni..)

-nehezen vagyok meggyőzhető (viszont be tudom látni ha nincs igazam)

-túlzott kíváncsiság

-néhai türelmetlenség

-tényleg úgy gondolom, hogy ha az embernek nincs mit mondania nem baj, ha csöndbe van

Nem gondolom, hogy nagy elvárásaim vannak, csupán keresem azt a lányt, akivel vannak közös érdeklődési köreink, el tudja fogadni, ha néha a matekról beszélek.. (előferdül, hogy talán többet mind indokolt lenne).. a beszédtémái jelentős részét nem a divat, időjárás, pletykálkodás, problémagenerálás teszi ki. Vannak céljai az életben. Tudnánk együtt minőségi időt tölteni, ami számomra nem az, hogy néha megnézünk 1-2filmet.. nem baj ha tudnánk együtt sakkozni vagy pókerezni esetleg römizni, túrázgatni.. A beszélt szeretetnyelvem az ajándékozás, ami pedig nekem imponáló az a minőségi időtöltés. Intelligencia mellett intellektust is keresek, nincs számomra vonzóbb tulajdonság a tudásvágynál.^^

Aki számára ismeretlen a téma: [link]

Bocsi a TLDR; posztért, szép napot mindenkinek! ((:

2014. dec. 19. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
azt hiszem, hogy megfelelek a szempontjaidnak :D
2014. dec. 19. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is írhatok ezek a lányok nyugodt szívvel.

INFP vagyok.

2014. dec. 19. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Szigorúan társkeresés, vagy belefér a "szimpla" beszélgetés is? :)
2014. dec. 19. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Lényegében társkeresés, de mint írtam szívesen beszélgetek csak úgy is.. ((:
2014. dec. 19. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Aki gondolja, az nekem is írhat. Szintén egy INTJ fiú vagyok.

22/F

2014. dec. 19. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálod meg magad 1 SZVD látószögéből megvizsgálni?
2014. dec. 19. 20:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Ma is tanultam valami újat, köszi!^^
2014. dec. 19. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi ez a baromság?
2014. dec. 20. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!