Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhetne a párkapcsolat egy külföldi nővel?
Az egyetemen ismerkedtünk meg mesterszakon közös csoportmunka keretein belül, először csak azért beszélgettünk, mert én legalább tudtam az angolomat fejleszteni, Ő pedig így könnyebben elboldogult itt Magyarországon.
Viszont fokozatosan átment ez a szimpátia vonzalommá mind a kettőnk részéről, el is hívtam randizni, szóval csütörtökön randizunk.
Viszont este gondolkoztam, és nem tudom, hogy mennyire lenne ez működő képes hosszútávon? Esetleg ez azzal jár-e, hogy majd oda kell költöznöm az Ő országukba, vagy marad Ő itt.
Mi a véleményetek?
Mind a ketten 24 évesek vagyunk.
hat szerintem ezen korai meg gondolkodni 1. randi elott, az is lehet, hogy rajottok, nem passzoltok vagy nem sikerul jol a randi.
de igen, ha komlyan es hosszutvara terveznetek, vagy neki kell idekoltozni vagy neked az o orszagaba. ha ez teljesen kizart, jbb hagyni az egeszet. de mondom, elso randi elott nagyon korai meg ezen kattogni.
Volt külföldi barátnőm, nálunk működött, de neki esélye se lett volna ideköltözni mert a szakmája az országához kötötte. (Magyarországon nem volt szükség erre a szakmára)
Szóval arra fel kell készülnöd, hogy valamelyikőtöknek költöznie kell.
Én végül szakítottam a barátnőmmel és hazaköltöztem, azóta magyar barátnőm van és eszem ágában sincs külföldi nővel kezdeni. Bár ehhez hozzátartozik, hogy engem nagyon sok rokon, barát köt ide és én remekül érzem magam itthon. Főleg miután hosszú éveket éltem több országban.
Ha te nem vagy ennyire "röghöz kötött", mint én, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!