Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hova mennél randizni, ha olcsóbban szeretnéd megúszni a dolgot?
Még mindig elvekről beszélek, mivel a gyakorlat az, amit írtam, a hozzáállás meg az, amit te írsz. Erre pedig nem kétezer forintom nincs, hanem egy se, ne haragudj.
Te lány vagy, randi alatt szimpla "talit" értessz és számon kéred, ha a férfi nem "gavallér" erre. Nem győzöm nyomatékosítani, nem kell szopni, dugni, nyalni, tapizni, análozni, meg ki tudja mi van még a fantáziádban egy randin, de abban talán meg lehet egyezni, hogy randizni inkább azzal, akivel gondoljuk, hogy majd lehet valami, ha más nem is, még egy randi.
Értem én, hogy a szemedben ez egy faramuci helyzet, de ha ez zavar akkor kénytelen vagy feloldani egy kompromisszummal. Az pedig az, hogy vagy azzal randizol csak akivel úgy érzed passzoltok vagy a randi akkor nem randi, hanem tali és nem meghívnak.
Soha nem mondtam, hogy hívjanak meg. És nem értem, mit értesz a gavallér alatt. Igen, szeretem a normális férfiakat, nem a majmokat, ha erre gondolsz.
"abban talán meg lehet egyezni, hogy randizni inkább azzal, akivel gondoljuk, hogy majd lehet valami, ha más nem is, még egy randi"
Ha elhív engem randira a srác, aki a kávé rendelésemet már fejből tudja, vagy az emeletről a férfi, aki mindig mosolyog rám, mikor egy időben megyünk el ebédelni, akkor nem tudom garantálni, hogy lesz második randi. Semmit nem tudok garantálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!