Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten hova mennél randizn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hova mennél randizni, ha olcsóbban szeretnéd megúszni a dolgot?

Figyelt kérdés

2021. okt. 17. 13:45
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Még mindig elvekről beszélek, mivel a gyakorlat az, amit írtam, a hozzáállás meg az, amit te írsz. Erre pedig nem kétezer forintom nincs, hanem egy se, ne haragudj.

Te lány vagy, randi alatt szimpla "talit" értessz és számon kéred, ha a férfi nem "gavallér" erre. Nem győzöm nyomatékosítani, nem kell szopni, dugni, nyalni, tapizni, análozni, meg ki tudja mi van még a fantáziádban egy randin, de abban talán meg lehet egyezni, hogy randizni inkább azzal, akivel gondoljuk, hogy majd lehet valami, ha más nem is, még egy randi.

Értem én, hogy a szemedben ez egy faramuci helyzet, de ha ez zavar akkor kénytelen vagy feloldani egy kompromisszummal. Az pedig az, hogy vagy azzal randizol csak akivel úgy érzed passzoltok vagy a randi akkor nem randi, hanem tali és nem meghívnak.

2021. okt. 17. 21:06
 42/45 anonim ***** válasza:
Vagy ha meg is hívnak, olcsóbb helyre fognak.
2021. okt. 17. 21:10
 43/45 anonim ***** válasza:

Soha nem mondtam, hogy hívjanak meg. És nem értem, mit értesz a gavallér alatt. Igen, szeretem a normális férfiakat, nem a majmokat, ha erre gondolsz.

"abban talán meg lehet egyezni, hogy randizni inkább azzal, akivel gondoljuk, hogy majd lehet valami, ha más nem is, még egy randi"

Ha elhív engem randira a srác, aki a kávé rendelésemet már fejből tudja, vagy az emeletről a férfi, aki mindig mosolyog rám, mikor egy időben megyünk el ebédelni, akkor nem tudom garantálni, hogy lesz második randi. Semmit nem tudok garantálni.

2021. okt. 17. 21:18
 44/45 anonim ***** válasza:
Gavallér alatt azt értettem, h ő fizet, meghív. Ha nem te írtad, hogy akinek nincs vagy sajnálja, az ne randizzon, akkor a vitánk tárgytalan.
2021. okt. 17. 21:24
 45/45 anonim ***** válasza:
Azzal egyetértek. Én egyedül is elmegyek kávézni, tehát ha a sajátomat fizetnem kell, semmit sem veszítek. Olyan randit kell szervezni, amit alapból is csinál az ember. Nem mennék el puccos étterembe homárt enni senkivel, mert amúgy sem járok, de szusit mindig rendelek, azzal nem veszítek semmit.
2021. okt. 17. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!