Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hova mennél randizni, ha olcsóbban szeretnéd megúszni a dolgot?
12:
‘Értsétek meg, hogy nem arra az egy alkalomra nincs 2000 ftja, hanem arra a 20x2000 ft + 20 bocs de nem/ghostingra.’
marmint egy embertol vagy 20 kulonbozo embertol? mert szerintem a legtobb no nem varja el, hogy 20 egymast koveto randin meghivjak mindig, en pl. 2., 3. alkalommal neha visszahivom az illetot vagy legalabb a sajat reszem kifizetem. illetve ne gondold mar, hogy annyira csoro mindenki, hogy 2000 forintokert orakig elvisel egy neki nem tetszo embert, jopofizik vele, beszelget, hogy a vegen kapjon egy 800 forintos kavet. lol. az oraberem tobb ennel, nem fogok par ezer forintert nyomikkal bajcsevegni.
ha pedig sorozatban 20 kulonbozo lany utasit el elso randi utan, akkor lehet el kene gondolkozni azon, hogy veled nem stimmel valami, amiert senkivel nem jon ossze a dolog.
‘Ha olyan világban élnénk, ahol csak az jön el egyáltalán kávézni az emberrel, aki akar is tőle valamit őszintén, tehát egy igen, az már majdhogynem betonbiztos, akkor ezen a kutya nem rugózna.’
en orulnek a legjobban, ha nem kellett volna ennyi idiotaban csalodnom az elso randin. nem azert 1-2 ezres piaert vagy akarmiert megyek el. vagy szerinted valakit egy kave motival arra, hogy egy neki nem tetszo emberrel toltson idot?
en minden randira ugy indulok (indultam anno), hogy abban remenykedtem, megtalaljuk a kozos hangot es lesz folytatasa a dolognak. azert ne en legyek mar a hibas, hogy a valosagban valakirol kiderul, hogy ket ertelmes szot nem tud kinyogni vagy egy egoista gyoker, aki csak magarol pofazik vagy elfelejti megemliteni, hogy amugy 20 centivel alacsonyabb nalam.
es nem, nem er annyit egy pohar bir, hogy 2 oraig hallgassak egy idegesito, ontelt gyokeret.
#26. Fordított nemekre is áll ez. Te hogy ismerkedsz, ha párt keresel? Két bocs szia közt hány év gyászidőszak kell, hogy a másik személyisége érdekeljen? Fogd fel úgy, hogy aki megtagadta, hogy megismerd a személyét, az nem vág annyira földhöz, hogy ne szervezd a következőt, hisz nem ismerted. De lehet én vagyok a hülye.
#24. Van, hogy lehet 20 külön ember is, de lehet egy a 20. ingyenkw/kaja után van úgy vele, hogy ideje lapozni. De leszögezem...ez arra áll, hogy 20 emberrel való randi előtti ismerkedés HELYETT 20 emberrel konkrét randin ismerkedek, amit természetesen én állok. Erre mondom, hogy valahol érthető. Hiszen nem tudjuk, hogy a kérdező ehónapban hanyadik csak kétezrénél tart.
"Fordított nemekre is áll ez. Te hogy ismerkedsz, ha párt keresel? Két bocs szia közt hány év gyászidőszak kell, hogy a másik személyisége érdekeljen? Fogd fel úgy, hogy aki megtagadta, hogy megismerd a személyét, az nem vág annyira földhöz, hogy ne szervezd a következőt, hisz nem ismerted. De lehet én vagyok a hülye."
Persze, fordított nemekre is igaz. Egyszerűen nem ismerek annyi embert, akivel össze tudnék jönni, hogy felsorakoztassam őket. Nem a gyászidőszakkal van a bajom, hanem hogy ha ennyi ember jó valakinek, akkor neki tényleg csak egy meleg test kell, nem mondjuk Dávid vagy Anna.
27: es szerinted valaki komolyan elmegy 20 ingyenkajara egy olyannal, akitol tudja, hogy semmit se akar? illetve aki mar a 4. 5. randin hivatja meg sorozatban magat es lathatoan semmi jelet nem adja a kolcsonos szimpatinak, azt miert hivod meg a 6. 7. sokadik alkalomra is??! mar ne azert, de nem kell baleknak lenni, akit sorozatban kihasznalnak es kesz. tenyleg, ki az aki annyira toketlen, hogy 19x meghivja a not es semmi se tortenik egyik randin se, es akkor meg huszadjara is ujra meghivja..
aki pedig heti 3 csajjal randizgat, azt szinten nem tudom sajnalni. talan inkabb egybe kene tobb energiat fektetni es nem 20-ba minimalisat, es akkor jo esellyel nem kudarc lenne a vege.
Én nem, de más lehet. Nekem erre lett egy trükköm.
Nagyon nem értitek mi a probléma, de nem vagyok benne egészen biztos, hogy érdekel titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!