Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten hova mennél randizn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hova mennél randizni, ha olcsóbban szeretnéd megúszni a dolgot?

Figyelt kérdés

2021. okt. 17. 13:45
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

De akkor mondd el. Mert nekem ez úgy jön le, hogy X embernek mindig akad 20 jelölt, akivel el tud képzelni valamit, és párkapcsolatról beszélünk, nem szexről.

Szerintem ha most megkérdeznénk az utcán embereket, kevésnek lenne akár élőben, akár online 20 olyan potenciális jelöltje, akivel biztos, hogy több randija lenne. Tehát nem tudom, ez az összeg hogy jön ki. Havonta sok, de ha valaki havonta 20 emberrel randizik, annak semmi elvárása, ami párkapcsolatnál gáz. Mert nyilván vannak elvárásai, csak nem mondja el a randi reményében, de előbb-utóbb úgyis kiderülnek. (Lásd a sok kapcsolatot, ahol a meglévő párjukat akarják alakítgatni.)

2021. okt. 17. 17:59
 32/45 anonim ***** válasza:

A "20" esetében csak a hasamra csaptam, a randit ti erőltetitek, a valóságban nem úgy van, hogy a buszra várva odalépek a csajhoz és elhívom randizni, mondván szívesen megismerkednék vele. A gyakorlat általában az, hogy előbb ismerkedés van (amiből lehet bármi, akár nem is), azt követi a randi, ami már romantikusabb hangvételű is lehet, hacsak nem totál benézte valaki a dolgot. Na mindegy, ebben a szituban az ismerkedés, keresztkérdések és egy pozitív elbírálású randimeghívás után az ember nem egy bocs de nemre számít (szerintem jogosan). Na de a lényeg, hogy ti ha jól értem azt mondjátok, hogy a randin ismerkedjen (első személyes találkozó) és arra fizessen be x forintot, tökmindegy hánynak, tökmindegy hányszor...és nem arról van szó, hogy redflag, mert bárki megfelel, hanem arról, hogy

a.) A hapi legyen gavallér.

b.) A randi maga az ismerkedés, tehát bőven lehet képlékeny.

Erre mondtam, hogy húzzátok rá amit itt láttok gyakran (amúgy sokszor valós) panaszként + az átlag magyar életszínvonalat, + hogy rengeteg felhasználó pesti, ott meg az albi, közlekedés, kisbiciklimozdonykerék... na ahhoz még hozzájön az n*x-be lévő randi, és a fenti dolgok, akkor igenis érthető, ha az embernek esetleg averziókkal dugja csupasz karját a modern társkeresés húsdarálójába. Nem szégyen, nem redflag, nem egyéb, csak a valóság, ami ha egy kicsit belegondolunk, valahol érthető.

2021. okt. 17. 18:26
 33/45 anonim ***** válasza:

"A gyakorlat általában az, hogy előbb ismerkedés van (amiből lehet bármi, akár nem is), azt követi a randi"

Nálam az ismerkedés a randi. Nincs a kettő külön választva. Randi közben beszélgetünk, és ismerjük meg a másikat.

"az ismerkedés, keresztkérdések és egy pozitív elbírálású randimeghívás után az ember nem egy bocs de nemre számít (szerintem jogosan)"

Nincs ilyen, hogy jogosan mire számít. A másik ember idejére, szabad akaratára nem formálhat jogot.

2021. okt. 17. 18:49
 34/45 anonim ***** válasza:

Ne legyél tufa. Jogosan számít azt jelenti ebben a kontextusban, hogy neked tetsző választ ad a csávó a kérdéseidre, végig rötyögsz, somolyogsz, "úgy nézel", ne adj isten búcsúcsók vagy legalább annyi, hogy "ismételjük meg"...ebből mire számítson akkor ? Utálod, mint a szart, nem akarod soha többet látni és dögöljön meg az anyjával együtt? Szerintem igenis jogosan hiheti azt, hogy na ez egy faxa kis randi volt, jól sikerült és lesz folytatása. És mondom....ne add a számba, hogy azt mondtam, hogy ez a lány számára bármilyen kötelezvény. Csupán abból indulok ki, hogy a felek tudják mit akarnak, micélból ismerkednek, mik a benyomásaik egymással kapcsolatban és ezt nem titkolják el.

"Nálam az ismerkedés a randi. Nincs a kettő külön választva. Randi közben beszélgetünk, és ismerjük meg a másikat."

Ezt mindenki felfogta, de ezesetben beugróra lesz aki nem fog neked vizsgadíjat megfizetni, mert ez se olyan dolog, amire jogot formálgatsz.

2021. okt. 17. 19:05
 35/45 anonim ***** válasza:

De ha lesz is folytatása, ezer dolgon elbukhat. Mondjuk első randin nem szokás beszélni gyerekekről valamiért, és ha nem egyezik a két fél?

Az a baj, hogy elmenni egy randira lassan olyan lesz, hogy muszáj folytatni, meg muszáj hagyni, hogy fogdosson, különben a saját része miatt is bőg a pasi.

2021. okt. 17. 19:56
 36/45 anonim ***** válasza:
Oké. Vitát megnyerted, a kérdező egy sóher. Akkor mondj szegényemnek egy jó ár-érték arányú budapesti vendéglátóipari egységet, ahol megvendégelheti szíve választottját.
2021. okt. 17. 20:17
 37/45 anonim ***** válasza:

Itt nem azon vitatkozunk, hogy sóher, hanem hogy milyen időszakra van 20 ember leosztva, de ezt sem tudom meg soha.

Szerintem a Frei jó hely. Máshol drágábbak és ízetlenebbek a kávék. Viszont ha 20 szíve választottja van, akkor ez sem lesz olcsó.

2021. okt. 17. 20:26
 38/45 Lazy Lover ***** válasza:
A kérdező miért lenne sóher?? Nem kötelező egy vad idegenre 10 ezreket költeni első alkalommal elég egy séta meg egy kv sütivel ha komolyra válik a dolog akkor szerintem kell egy nőre költeni
2021. okt. 17. 20:35
 39/45 anonim ***** válasza:

#37. De, mert már az első oldalon rápörögtetek arra, hogy ha sajnál 2 rugót akkor ne randizzon, mint városi liba a falusi tömőrúdra. Én erre mondtam, ha a randi csak ismerkedés, nem szimpátiaalapon működő (már/akkor) szimpátia/romantika ihlette találka/folytatás, akkor ne lepődjünk meg azon, hogy kockázatmérséklésből próbál szerencsétlen költséghatékony megoldást találni.

A 20 randi vagy 20 emberrel randi, az csak tőlem egy hasracsapás jellegű szám, hogy szemléltessem, lehet 40 rugót költ az ember fia, mire valaki olyannal kávézik, aki nem rázza le, de ezt leírtam neked korábban, csak a tagolás hiánya miatt lehet átsiklottál felette, bocs.

2021. okt. 17. 20:47
 40/45 anonim ***** válasza:
65%

De nem írtad le továbbra sem, hogy ez mennyi idő alatt történik. Nagyon nem mindegy, hogy 5 év alatt megy el a 40 "rugó", vagy 1 hónap alatt.

"kockázatmérséklésből próbál szerencsétlen költséghatékony megoldást találni"

Aki így áll a párkereséshez, az inkább Simsben alapítson családot. Ha nem havi ez az akármennyi pótlék ember, akkor simán elköltök többet gyümölcsre, ami itthon derül ki, hogy szar, mégsem megyek senkivel kiabálni, hogy mégis mit képzelnek.

2021. okt. 17. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!