Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan emberrel, aki nem szeret szaunázni?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen olyan emberek válaszát várom, akik szeretnek és tudják hogy hogyan kell és hogy miért és mennyire jó. El tudnátok viselni, hogy ezt az élményt nem élhetitek át közösen?
2021. okt. 16. 20:40
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Miért gondolják ilyen sokan, hogy é nitt ismerkedni akarok? :D Nem én hoztam fel, a tapasztalataim alapján én innen az oldalról nem ismerkednék senkivel. Biztos van kivétel, csak sajnos nagyon kevés.
2021. okt. 16. 21:40
 32/36 anonim ***** válasza:
20%
31-es Ezek szerin életedben nem volt párkapcsolatod. Neked jobb lenne szaunában ismerkedni; talán.
2021. okt. 16. 21:41
 33/36 anonim ***** válasza:
67%
Én utálok szaunázni, megfájdul tőle a fejem, de nem zavarna, ha a partnerem imádná. Akkor azt majd nem együtt csináljuk. Ennyi.
2021. okt. 16. 22:41
 34/36 anonim ***** válasza:
50%
A férjem orosz szaunázni szeret, én a gőzt imádom. Néhányszor fordult csak elő hogy ketten együtt bementünk egy finn szaunába oda inkább haverokkal jár dumálni. Mégis megvagyunk 14 éve együtt. Az ismerkedésnek ez nem lehet akadálya.
2021. okt. 17. 06:24
 35/36 anonim ***** válasza:
Csak nem az exem vagy? 😂😂😂
2021. okt. 17. 13:44
 36/36 anonim ***** válasza:

Az ország negyede ha volt már szaunában, és egyszámjegyű százalékának van sajátja .

Szerintem ez itthon annyira elhanyagolható, mint hogy cukrozza e a paradicsomlevest.

2021. okt. 17. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!