Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan emberrel, aki nem szeret szaunázni?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen olyan emberek válaszát várom, akik szeretnek és tudják hogy hogyan kell és hogy miért és mennyire jó. El tudnátok viselni, hogy ezt az élményt nem élhetitek át közösen?
2021. okt. 16. 20:40
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Próbáltam feltenni más témában kérdést, ott is az oldal értelmi szintjéhez megfelelő válaszok érkeztek. :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..

2021. okt. 16. 21:14
 22/36 anonim ***** válasza:
90%

:))

Eskuszom mintha egy 10 éves irogatna itt :)) kerdezo menj tini kategoriaba

2021. okt. 16. 21:15
 23/36 anonim ***** válasza:
83%

Személy szerint a gőzkabin nekem jobban esik, mint a szauna, mert ott takar valamennyire a pára és úgy érzem, kevésbé izzadok és nem olyan furcsa érzés. A szauna nekem kissé gusztustalan és nem is szeretem annyira nagyon, de évente 1-2* jól esik beülni egybe.

Nálam inkább az lenne a problémás, ha a párom mindenképpen be akarna rángatni ilyen helyekre RENDSZERESEN, az, ha valaki nálam kevésbé szereti és mikor évi 1-2* nyaralok, s nem jön be velem a fülkébe, az nem viselne meg nagyon.

2021. okt. 16. 21:16
 24/36 A kérdező kommentje:
#23 Köszönöm az eddigi legértelmesebb választ.
2021. okt. 16. 21:18
 25/36 anonim ***** válasza:
97%
Ismerkedj a szaunával, ha így állsz ehhez a párkapcsolat vonatkozásában indifferens kérdéshez, akkor nőd úgysem lesz.
2021. okt. 16. 21:21
 26/36 A kérdező kommentje:
#26 Köszönöm, sajnálom hogy itt pazarlod az idődet.
2021. okt. 16. 21:23
 27/36 anonim ***** válasza:
95%
A másik szaunás kérdésed alatt Józsibá adta meg a kérdésed színvonalának megfelelő választ. :)
2021. okt. 16. 21:28
 28/36 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is baromi hülyeség ezen pattogni, ismerkedésnél nálam se merülne fel az, hogy szeret-e az adott ember szaunázni vagy sem. Valahogy ez ilyen huszadrangú dolog. Ugyanakkor viszont, ha valaki KÉNYSZERÍTENE rá, hogy menjek már be, mert ő nélkülem NEM TUD bemenni szaunába, na akkor PROBLÉMA VAN.

Számomra tök érthetetlen, a kérdezőnek miért ilyen fontos ez, az előző oldalon is írta valaki, hogy "nem bírja", erre a kérdező, hogy "mindenki kibír 15-20 percet"-hát, életben maradnak, de, ha nem esik nekik jól, akkor ne tegyék. Szerintem.

Én vagyok az aki "az eddigi legértelmesebb választ" adta, és csak annyiban értettem egyet a kérdezővel, hogy szaunázni nem ördögtől való dlog.

2021. okt. 16. 21:28
 29/36 A kérdező kommentje:
Lehet félreértettél, én senkit nem kényszerítenék arra, amit nem szeret, számomra csak nagy pozitívum lenne, hogy ha a párom szeretne szaunázni és ezt is egyszerre csinálhatnánk. Nálam nem huszadrangú.
2021. okt. 16. 21:33
 30/36 harebell ***** válasza:
100%
Én kifejezetten szeretek szaunázni, rendszeresen szoktam is, de a tiédhez hasonló hozzáállású emberrel tuti nem ismerkednék. :D
2021. okt. 16. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!