Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan emberrel, aki nem szeret szaunázni?
Próbáltam feltenni más témában kérdést, ott is az oldal értelmi szintjéhez megfelelő válaszok érkeztek. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..
:))
Eskuszom mintha egy 10 éves irogatna itt :)) kerdezo menj tini kategoriaba
Személy szerint a gőzkabin nekem jobban esik, mint a szauna, mert ott takar valamennyire a pára és úgy érzem, kevésbé izzadok és nem olyan furcsa érzés. A szauna nekem kissé gusztustalan és nem is szeretem annyira nagyon, de évente 1-2* jól esik beülni egybe.
Nálam inkább az lenne a problémás, ha a párom mindenképpen be akarna rángatni ilyen helyekre RENDSZERESEN, az, ha valaki nálam kevésbé szereti és mikor évi 1-2* nyaralok, s nem jön be velem a fülkébe, az nem viselne meg nagyon.
Szerintem is baromi hülyeség ezen pattogni, ismerkedésnél nálam se merülne fel az, hogy szeret-e az adott ember szaunázni vagy sem. Valahogy ez ilyen huszadrangú dolog. Ugyanakkor viszont, ha valaki KÉNYSZERÍTENE rá, hogy menjek már be, mert ő nélkülem NEM TUD bemenni szaunába, na akkor PROBLÉMA VAN.
Számomra tök érthetetlen, a kérdezőnek miért ilyen fontos ez, az előző oldalon is írta valaki, hogy "nem bírja", erre a kérdező, hogy "mindenki kibír 15-20 percet"-hát, életben maradnak, de, ha nem esik nekik jól, akkor ne tegyék. Szerintem.
Én vagyok az aki "az eddigi legértelmesebb választ" adta, és csak annyiban értettem egyet a kérdezővel, hogy szaunázni nem ördögtől való dlog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!