Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan emberrel, aki nem szeret szaunázni?
Nekem pl a visszereim miatt tilos...
Ezer más közös program lehet.
Nincs olyan, hogy fizikailag valaki ne bírná a szaunázást, hiszen nem nagyon szoktak belehalni azok sem, akik 15-20 percet bent vannak. Ez a saját tested megismeréséről szól, a fizikai reakciók lekezeléséről helyrerakásáról. Persze megfelelő előkészületek szükségesek hozzá. Számomra sokat elmond egy emberről, ha ezt a komplex folyamatot az irányítása alá tudja venni.
Nemrég egy ismerősömet próbáltam meg belevonni, elmondtam neki mikre figyeljen, elmeséltem a tapasztalataimat. Szerencsére érdeklődő volt nagyon, de ha valakinek, akkor neki nem sok esélyt adtam hogy bírni fogja. A harmadik alkalommal két komoly szaunafelöntésen is részt vett velem, élvezte, és megértette miről beszéltem.
En olyannal nem ismerkednek mint te :)
Amugy meg gyullolom a szaunat, de 0 fokos vízben szivesen uszkalok, nem vagyunk egyformak
10
Sajnálom, hogy szinte senki sem tudja, mit jelent a hőkár a bőrre nézve. Sokkal jobban szétkúrja a bőrt, mintha nem megfelelő kozmetikumokat használnál, ráadásul utána is érzékenyebb, főleg ott, ahol vékonyabb és csak szarabbul érzed magad természetesen, mert károsítottad az egészséged azért, hogy a vérkeringésed normális másképp befolyásold.
Ez valami szauna reklàm?😆
Melósnak írnál , hogy ha vesz egy pesti szaunàt, lesz nője.
Biztos venne 10-et az a bàgyadtagyú😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!