Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan emberrel, aki nem szeret szaunázni?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen olyan emberek válaszát várom, akik szeretnek és tudják hogy hogyan kell és hogy miért és mennyire jó. El tudnátok viselni, hogy ezt az élményt nem élhetitek át közösen?
2021. okt. 16. 20:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl a visszereim miatt tilos...

Ezer más közös program lehet.

2021. okt. 16. 20:58
 12/36 anonim ***** válasza:
93%
De tudjuk hogy milyen az, de mint mondtam, egyszerűen nem bírom 🤷🏼‍♂️
2021. okt. 16. 21:01
 13/36 A kérdező kommentje:

Nincs olyan, hogy fizikailag valaki ne bírná a szaunázást, hiszen nem nagyon szoktak belehalni azok sem, akik 15-20 percet bent vannak. Ez a saját tested megismeréséről szól, a fizikai reakciók lekezeléséről helyrerakásáról. Persze megfelelő előkészületek szükségesek hozzá. Számomra sokat elmond egy emberről, ha ezt a komplex folyamatot az irányítása alá tudja venni.

Nemrég egy ismerősömet próbáltam meg belevonni, elmondtam neki mikre figyeljen, elmeséltem a tapasztalataimat. Szerencsére érdeklődő volt nagyon, de ha valakinek, akkor neki nem sok esélyt adtam hogy bírni fogja. A harmadik alkalommal két komoly szaunafelöntésen is részt vett velem, élvezte, és megértette miről beszéltem.

2021. okt. 16. 21:02
 14/36 anonim ***** válasza:
97%
Akkor ne itt okoskodj, hanem indulj szaunázni.
2021. okt. 16. 21:04
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a meleg, párás levegőtől befulladok, nehezen veszek levegőt, nálam a szauna kíván zárva alapból.
2021. okt. 16. 21:05
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

En olyannal nem ismerkednek mint te :)

Amugy meg gyullolom a szaunat, de 0 fokos vízben szivesen uszkalok, nem vagyunk egyformak

2021. okt. 16. 21:06
 17/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a negatív válaszokat is, bár nem kértem, ennek ellenére még mindig várom az olyanok válaszait is, akik szeretnek szaunázni.
2021. okt. 16. 21:09
 18/36 anonim ***** válasza:
88%

10

Sajnálom, hogy szinte senki sem tudja, mit jelent a hőkár a bőrre nézve. Sokkal jobban szétkúrja a bőrt, mintha nem megfelelő kozmetikumokat használnál, ráadásul utána is érzékenyebb, főleg ott, ahol vékonyabb és csak szarabbul érzed magad természetesen, mert károsítottad az egészséged azért, hogy a vérkeringésed normális másképp befolyásold.

2021. okt. 16. 21:09
 19/36 A kérdező kommentje:
#18 Ja, hát ezt sajnos nem hallottam még évek alatt senkitől, akikkel a szaunában beszélgettem, de elhiszem neked.
2021. okt. 16. 21:11
 20/36 anonim ***** válasza:
92%

Ez valami szauna reklàm?😆

Melósnak írnál , hogy ha vesz egy pesti szaunàt, lesz nője.

Biztos venne 10-et az a bàgyadtagyú😆😆

2021. okt. 16. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!