Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem bírom rászánni magam a randizásra?
Szeretnék társat, családot, de azt szeretném ha a mindennapi életben futnék össze a hozzám illő nővel.
Beregisztráltam társkereső oldalra és chat-eltem is egy szép nővel ,de ISZONYAT mód nincs kedvem a randihoz sajnos.
39F

Egyet viszont tegyél meg: töröld magad a társkeresőről, mert én az ilyen t*ketlen alakok miatt tartok ott, hogy lassan már a normális férfiaknak sem adok esélyt.
Semmi kedvem századszor is eljátszani, hogy valakire időt és energiát szánok, aztán kiderül, hogy nem is akar ismerkedni. Igen, nekem is nehéz nőként kimozdulni a komfortzónámból, minden netes randi előtt rámtör a bizonytalanság, de van annyi gerincem, hogy ne játszadozzak másokkal.
Ok. De szólj a nőknek is hogy tegyék meg ugyanezt.
Amúgy nem játszadozok senkivel és mi az hogy töketlen vagyok amiért nem akarok egybol randizni ha vegre ír nekem egy nő?
Nem is ismersz es sztem semmi kozom ahoz hogy valaki megértett.

Kérdező , dumàlt meg vele hogy te Hetfőtöl Szerdàig mész a libribe, a többi nap meg lehet az övé.
Nehogy véletlenül összefussatok 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!