Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mit jelent az a szó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mit jelent az a szó, hogy randi és randizás? És mit gondoltok magáról a randizásról?

Figyelt kérdés
Kort és nevet is írjatok kérlek.

2020. jan. 1. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni de nem baráti szándékkal hanem egy férfi és nő közti kapcsolatnak a kezdete ha tovább alakul! 26F
2020. jan. 1. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Előjáték.

Korom is van meg nevem is, de sztem nem fontos, így most enélkül fogadd el a válaszom. :)

2020. jan. 1. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én viszolyognėk tőle.Az izgalom miatt ùgy sem tudnám magamat adni.Valami kevèsbè kötött program szerintem jobb.
2020. jan. 1. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Férfi és nő találkozik, közösen csinálnak valamit, hogy megismerjék egymást, amiből kapcsolat lehet.

Szerintem tök jó dolog. Én még sosem randiztam.

2020. jan. 1. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos, kedves #4-es, tök jól látod a helyzetet, szóval remélem változni fog a randi címszó alatt futó dolog nálad! :) Boldog új évet!
2020. jan. 1. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Klasszikus randevúm alig volt, ami előre megbeszélt és ismerkedési célzattal történt.

Inkább csak úgy összetalálkoztam valakivel váratlanul a közös érdeklődésünk okán és utána találkozgattunk és együtt maradtunk.

Szóval mikor valaki randiról randira jár, hogy végre megtalálja azt a valamit, nekem az furcsa és kicsit erőltetett.

2020. jan. 1. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6-sal egyetértek, hogy a spontán ismertségből kialakuló dolgok alapozzák meg egy kapcsolat alapját s mikr már eggyütt járnak s visszagondolnak arra, hogy hát mi nem is randiztunk..

Ezek a megrendezett randik manapság tőlem nagyon életidegenek, olyanok mint egy állásinterjú.

egyik féltől megfelelési kényszer, másik féltől letudás, meg hogy mégse bántsa meg.

2020. jan. 1. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
6-ossal egyetértek. Kb állásontetjú kategória.
2020. jan. 2. 07:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Most làtom, 7-es szerint is állásinterjúra hajaz.
2020. jan. 2. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!