Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok mi az a tulajdonság egy nőben (külső, belső) ami miatt ellenállhatatlannak találjátok? Első benyomásra gondolok.
Az ellenállhatatlant akk használom ha nem birom ki h ne dugjam meg. Erre gondolsz?
A vele akarok élni érzés megint más dolog, a mostani páromnál mindkettő megvan, az egész első beszélgetés/tali olyan volt mintha csak folytatnánk vmit amit már csináltunk pedig soha nem találkoztunk mostanáig.
Hát, ha cuki, kedves, barátságos tekintete van például.
Ha szépen, férfiasan van felöltözve, meg a haja is olyan; és nem egy bájgúnár.
Olyan kedves, és sármos megjelenése legyen tehát, talán az a legjobb. :) De ha pl mondjuk nem annyira sármos, akko nem feltétlen baj talán. Később még akár pl megjöhet az önbizalma. Meg pl nem túl nagy önbizalmúak is tudnak talán sármosak lenni.
De szal jószívűség, kedvesség áradjon a jelenlétéből, és azé' legyen intelligens is. :)
Külső: hangszín, színes (tehát kék, zöld, szürkés) szemszín, szép lábfej.
Belső: domináns nő, de érezhető, hogy tud lágy is lenni.
A személyiség, tehát a belső egy illúzió. Onnan tudom, hogy a saját személyiségemet már feloldottam. Már átnézek mindenki személyiségén, és pontosan tudom, hogy mindenkiben ugyanaz az életenergia van, ami bennem, tehát egyek vagyunk.
Külsőről tudnék mesélni. De amúgy barna haj, alacsony, vékony testalkat, nőies hang.
mindenkiben más: aki vonzó, az azért olyan, mert amilyen.(személyenként eltérő!)
aki számára vonzó, azért van, mert olyan az izlése. (személyenként eltérő!)
nincs rá általános képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!