Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem bírom rászánni magam a randizásra?
Szeretnék társat, családot, de azt szeretném ha a mindennapi életben futnék össze a hozzám illő nővel.
Beregisztráltam társkereső oldalra és chat-eltem is egy szép nővel ,de ISZONYAT mód nincs kedvem a randihoz sajnos.
39F

Akkor éld az életed - vegyél fel hobbikat, és űzd őket rendszeresen.
Járj könyvtárba, képzésekre, úszásra, táncra... a határ a csillagos ég.
Sok emberrel fogsz találkozni, így nő az esélyed is.
Amúgy pacsi, én is utálok randizni. Amúgy is demiszexuális vagyok, ergo nem alakul ki azonnal szerelmi/szexuális vonzódás, hanem barátságból alakul(hat) ki szép lassan.
Eről a demiszexualis dologrol nem hallottam még. lehet én is ilyen vagyok.
Hobbim szerencsére van 2 - 3 is. Ezt nem győzöm megkösszöni a sorsnak mert ezek lefoglalnak, és gondoltam is rá, hogy a hobbi által majd találkozom a hozzám illő nőcivel ,de sajnos eddig még ez nem történt meg.
Könyvtárba nem járok, viszont a Libriben nagyon jó csajok szoktak lenni !! :D

Mi nem tudjuk, hogy te mit akarsz!? Ha ismerkedni szeretnél, ahhoz találkozni kell. Ha nem szeretnél, akkor miért regisztráltál be? Vagy úgy gondolod, hogy egyszer csak valaki becsünget hozzád?
Ha szeretnél valakit, akkor el kell menni érte!

társkereső applikációk nem valóak mindenkinek
viszont az sem reális, hogy a mókuskerék életmódban összefuss valakivel. Esetleg munkahelyen, ezért is annyira belterjes az összes multi.
Azt ajánlom, hogy hobbidban próbálj társat találni. Ehhez keressél egy közösségi hobbit.

+1 én is ugyanígy vagyok.
Nekem az a bajom , hogy utálom ezeket a mesterkèlt helyzeteket, és utàlom futószalagra rakni a szerelmi èletem
Sajnos a minden napi élethez, hogy összefuss - és nem olyan a munkàd , a hobbid , vagy a szemèlyisèged - nagyon kicsi az esèlye

Koszi a tippeket. A hobbijaim főleg online kereskedés, fotózás, karórák... ugye amiket a facebookon tudok intézni és sokszor van személyes találkozó.
Viszont társas hobbim nincs. Tudtok erre ötletet mondani?
Túrázás mondjuk nem lenne rossz... a sziklamászás nem jön be.
Köszi mindenkinek

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!