Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/14 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem megyünk máshová, csak ingyenes programra. Hiába kérem, hogy moziba, étterembe menjünk, nem, az pénzkidobás. Mondtam, hogy természetesen fizetem a részem. De akkor is. Virág hülyeség. Vmi turiban vett ruhát, vagy ki tudja honnan szülinapra, nagy volt nagyon és meglátszott rajta a fakult hajtás. Van lakása, én albérletben lakom, de ő a skót. Mire jó ez?
2021. okt. 15. 06:56
3/14 A kérdező kommentje:
Ja, és az is baj, hogy nem költözök oda. Hát cselédek biztos nem, mikor még egy nyamvadt virágot sem vesz.
2021. okt. 15. 06:57
4/14 anonim 

válasza:

Szakíts vele, mert nem lesz jobb. Ő ilyen.
5/14 anonim 

válasza:

Nekem meg gazdag a párom de benntartja a pénzét és az anyja kajáján él meg stb. Ő is skót mint atom. A legolcsobb reggelit vesszuk hétvégente, etterembe moziba sehova ahol fizetni kéne egyszer se visz el.
Es egyetlen nőt se vitt el soha.
6/14 anonim 

válasza:

Te kaptal tole szulinapra ruhat turkalobol? Azonnal kidobnam...a ruhaval egyutt. Nem derult, ki, hogy te a fiu vagy e vagy a lany, de a parodtol ez a viselkedes szanalmas. 42F
7/14 A kérdező kommentje:
De én fizetném a részem, de az sem tetszik neki.
2021. okt. 15. 07:37
8/14 anonim 

válasza:

Megkérdezted miért nem hajlandó ezeket mrgtenni neked?
Amúgy szakitanék mert látszik, hogy nem egyeznek az igények és nem tudjátok megbeszélni, kompromisszumot kőtni.
9/14 anonim 

válasza:

Mert nem akar, számára ezek a programok nem fontosak, inkább ingyenesre megy. Hogyha más véleményen vagy, a kapcsolat nem fog hosszútávon működni.
10/14 anonim 

válasza:

Fsznak kell erőltetni olyat amit nem akar. Itt nem a részedről van szó hanem őt nem érdekli se a mozi se az étterem. Találj ki olyat amit szivesen csinálna ő is ne a nyálad verd mint egy 5éves hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!