Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehova nem megyünk közösen, mit tegyek?
4 hónapos a kislányom. Van mellette egy kutyusunk is. Mikor a lányom alszik, én az udvaron foglalkozom a kutyával.
Közösen egyelőre nem tudom sétára vinni őket mert a kutyus húz pórázon.
Apa nem jön el velünk sétálni. Hétvégén csak akkor megyünk valahova, ha muszáj (pl babának kell valamit venni).
A városban annyi part látok babakocsival beszélgetve sétálni, szörnyen irigylem őket és már nagyon rosszul erzem magam így.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Persze, több alkalommal is beszéltem vele erről.
Az az indok, hogy ő nem szeret sétálgatni.. Na de akkor mindenhova menjek egyedül a babával..? Plusz ugye a kutya.
Nehez dolog ez. Ha ennyire nem akar, nem erőltetném. Akkor sem akar menni ha azt mondod h oké, akkor míg lemegyek a kutyával a babára te vigyázol?
Esetleg ösztönzés ha mondjuk szereti a hasat, hogy ha lejön akkor van egy jó hambis a közelben stb? Vagy este főzöl neki valami különlegeset? Tekints rá kicsit gyerekként, titkon ők a magabiztos álca mögött sokszor gyerekek :)
Én is egyedül megyek sétálni hétközben a kutyussal és a babával is már 2 hónapos kora óta. Nekünk egy kis tacskónk van úgyhogy ha húz sem annyira, mint egy nagyobb testű. Nem tudom nektek milyen van. Viszont hétvégén apuka magától ajánlja h menjünk így lehet érdemben nem tudok segíteni.
És ő most lett ilyen? Eddig minden hétvégén nagy sétákat tettetek? Ugye, nem?
Eddig elfogadtad így. Most lehet hisztizni, hogy fogja a babát, és elviszi sétálni, mert a BABÁNAK szüksége van friss levegőre, ő pedig mint apa, alkalmazkodik. Te se feltétlen azért viszed, mert kilométerhiányod van.
Ebben az esetben hallgathatod, hogy mekkora sarkàny vagy a szülés óta, és ő már nem számít, csak a babucikokacsocskacska. Mindezt undorral, ahogy sértett férfihoz illik.
Válóperes ügyvédet ismersz?
Vagy kendőbe kötöd a babát, aztán leszoktatod a kutyát, hogy húzzon. Szerintem a négylábú könnyebben idomítható, mint a férjed, és nem fog otthagyni érte a fenébe.
Ez a szép új világ, amihez alkalmazkodni kell. Felesleges panaszkodni, ez a te döntéseid következménye.
7: De tudsz, csak nem próbáltad.
Kisbabával remekül lehet ismerkedni más anyukákkal, aztán mehettek együtt levegőztetni a piciket, később játszóra is.
Baba-mama klub, mamán baba torna, hordozó klub, ringató, facebook csoportok, stb.
Kutyával is, általában ugyanakkor viszik le őket, ugyanoda, és a kutyák is szeretnek bandázni az ismerősökkel.
Nàlatok nem a séta a gond, hanem a kommunikáció. El se tudom képzelni, hogy lehet úgy élni, hogy nem szóltok egymáshoz! Szex van?
Sajnos jogos, amit ír :(
Mindenképp akkor a kommunikáció a fontos, én csak azért írtam ezeket a praktikákat h ne tartson egyből sárkánynak.
Jarj el futni a kutyaval ,ahol szabadon tudod engedni.
Ismerkedj,szerezz baratokat. A barataid hova tuntek? Eddig nemvoltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!