Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről a szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a szituációról?

Figyelt kérdés

Néhány napja beszélek egy lánnyal (22 éves) és ő már az első nap nyíltan elismerte, hogy rajtam kívül még 4 másik sráccal beszélget. Tulajdonképpen én voltam az utolsó aki "csatlakozott" hozzá, viszont mivel én laktam a legközelebb, velem már randizott is tegnap. A randin mindvégig az volt az érzésem, hogy nem jövök be neki, ennek ellenére nagyon aranyos volt velem és jókat beszélgettünk. Hazamenet feltettem neki a kérdést Messengeren - ekkor már elváltunk egymástól - hogy mégis mit gondol. Ezt válaszolta: "Hát őszintén megmondom, nem vagy olyan nagy szám, de tetszel." ???? Ez most mi? Nem igazán értem. Ugyanakkor fenntartja a beszélgetést a többi sráccal is és velük is szeretne randizni. Tehát akkor ha jól értem, egy nyílt versenyt tart a férfiak között és aki a legtökéletesebb, az lesz a befutó. Én kb. ez a "szódával elmegy" kategória lehetek a szemében. A hangsúlyt leginkább a belsőségekre helyezi, mert említette hogy volt már IGAZÁN JÓ pasija, mert a pasi a belsőt nézte és nem a külsőt. Hát mondom fura. Akkor ezek alapján én nem számítok igazán jó pasinak, csak amolyan elmegynek.

Mit gondoltok?

26F

2021. okt. 13. 14:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a p... ,amikor egy nőnek a szájából ezt hallod,hogy nem vagy egy nagy szám az egy ordas k.Menekülj.
2021. okt. 13. 14:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy az lenne, ugyanakkor szerintem maximum talomban lennek tartva nala, vagy friend zone. Arra meg nem nagyon van szuksegem.
2021. okt. 13. 14:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mintha férfivel randiztal volna

A szöveg, megnyilvánulás , poligàmia, stílus

A külsején kívül mi fogott meg benne?

2021. okt. 13. 14:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Legyen tartasod ember! ez csak hulyit.

N

2021. okt. 13. 14:54
 5/15 harebell ***** válasza:
100%
Aki ilyet mond randi után, hogy "nem vagy egy nagy szám", azzal ott be is fejezném az ismerkedést. Önmagad megalázása lenne továbbra is keresni őt meg találkozni vele.
2021. okt. 13. 14:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el de nagyon gyorsan
2021. okt. 13. 15:29
 7/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! :)

Kisse erdekes, hogy a lany igy is siman belemenne a kovetkezo talalkozoba, mivel hogy o a belsot nezi... hat nem tudom, picit nekem sok az ellentmondas obenne es azert az a mondat hogy nem vagyok egy nagy szam, picit odab.szott. Egyebkent is volt mar olyan kapcsolatom, ahol mas ferfiert hagytak el, nincs kedvem most ujra ebbe a csapdaba esni.

2021. okt. 13. 15:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Arrol nem beszelve hogy meg a beszelgetes kezdeti szakaszaban, kuldott nekem kepet egy 41 eves pasasrol. Tetkos, kigyurt ferfi volt. Aztan odairja hogy na o egy felisten. Mondom mi van??? Kiakadtam kisse, megmondom oszinten. Mondom velem ismerkedsz, erre mas ferfit istenitesz elottem, ez igy teljesen normalis? Erre nekem tamad hogy mert en lelkileg terrorizalom a feltekenysegemmel es hogy ez milyen gaz... szoval szerintem valami nincs nala rendben fejben.
2021. okt. 13. 15:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tunik erett nonek. Te mit eszel rajta? Mert az eszeert tuti nem fogod szeretni, az mar neked is leesett.
2021. okt. 13. 15:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
a nem vagy nagy szám de tetszel, az inkább arra utal, hogy nem vagy elég vicces, pénzes..de a külsőd rendben van.
2021. okt. 13. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!