Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizok egy sráccal, de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizok egy sráccal, de még fent van társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már 3 hónapja ismerkedtünk meg az interneten, egy társkeresőn. Nagyon sokat beszéltünk, videóhívásban is, de nem találkoztunk mert másik városban lakott, viszont szeptemberben elköltözött a szüleitől abba a városba ahol én élek. Azóta 2x találkoztunk és jól éreztük magunkat, ezt utána meg is beszéltük. Nem volt még csók vagy ilyesmi. Viszont rákérdezett, hogy én fent vagyok-e még társkeresőn, visszakérdeztem én is. Én már nagyon régóta töröltem magam. Ő azt mondta nem igazán van már fent, meg tiltották a profilját is.

De tisztában vagyok vele, hogy több oldalon is fent van és konkrétan szexet keres.

Nyilván nem vagyunk együtt, hogy ezt számonkérjem rajta úgy mond, hiszen még mi is ismerkedünk. De mégis zavar mert egyre többet érzek iránta.

És ő is elmondta, hogy komolyan gondolja ezt az egészet velem, azért se sietjük el a dolgokat.

Meg őszintén elmondta, hogy voltak nők akik próbálkoztak nála, hogy szexeljenek meg ilyenek, de visszautasította őket és meg is mutatta nekem ezeket beszélgetéseket, pedig nem is kértem, hanem teljesen magától tette.

Ezért nem értem ezt az egészet. Lehet csak kalandozni szeretne most, hogy már egyedül él? De itt vagyok én és előtte akarja ezeket kipróbálni mielőtt komolyra fordulnának a dolgok kettőnk között? De nagyon elképzelhetetlen ez számomra, hogy tényleg ezért van fent, mert nem tűnik ilyen embernek egyáltalán, mert mind a kétszer amikor találkoztunk szemmel láthatóan zavarban volt.

Nem értem és összevagyok zavarodva.

2021. okt. 12. 14:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
19-nek: nagyon szép objektív képet festettél a hapsiról és erről a történetről. És 99,5%, hogy ez így is van.
2021. okt. 13. 10:13
 22/32 anonim ***** válasza:

Az, hogy te állítólagosan tisztában vagy azzal, hogy szexet keres és az, hogy MEGMUTATTA neked az appot, hogy nőket utasít vissza, nem kerek, nem logikus. A másik pedig, ha te törölted a profilod, honnan tudod, hogy fent van (már azon kívül, hogy saját elhatározásából megmutatta)? Nem hallgatsz el valamit? A többiek ajvékoló férfigyűlölő sipárgásával ellentétben én azt látom, hogy nálad vannak ellentmondások.

1. Ha szexet keres valószínű nem mondaná neked el, ez ugyanis szembemegy a következő ponttal

2. Megmutatta neked, hogy nőket utasított vissza. Ráadásul a saját elhatározásából mutatta meg.

Itt valamit hiányzik a történetből, mert ez így nagyon nem kerek.

2021. okt. 27. 17:48
 23/32 anonim ***** válasza:

Most törölte magát hogy ne lássa a hapsi tinderezik e

Ha tinderezik de mindenkit visszautasit - ennek így mi értelme is? Akkor miért nem törli magát?

Nem ferfigyulolet ez Sajnos tapasztalat

2021. okt. 27. 17:52
 24/32 anonim ***** válasza:
Akkor szarul csinálod. A kérdések viszont még mindig nyitva maradtak.
2021. okt. 27. 18:14
 25/32 anonim ***** válasza:

Kérdések benned maradtak Számomra pl érthető itt minden

Májusban lesz az esküvőnk annyira szarul nem csinálom Viszont előző kapcsolatoknak épp ezért vetettem véget mert a hapsi tarskeresozott mellettem Szóltak h az én Lacimat látták fent

Ok dehogy ő nem használja

Ok

Al- profil rairtam

O szívesen udvarolni nekem

Nem vagyok ráadásul egyedi eset

Ennyit a tapasztalatairól meg h mit csinálok szarul

Nyitott kérdésekkel kapcsolatban értő olvasást javaslok

2021. okt. 27. 18:43
 26/32 anonim ***** válasza:

*kapcsolatomnak

1db

Atirta a telo

2021. okt. 27. 18:44
 27/32 anonim ***** válasza:
Még mindig ott van, hogy az ürge konkrétan megmutatta neki. Beszélgetésekkel együtt. Az már csak hab a tortán, hogy kivetíted a saját sérelmedet. Fura, velem és a barátaimmal miért nem fordul elő ilyen?
2021. okt. 27. 18:50
 28/32 anonim ***** válasza:

Megmutatta

Hogy fent van tinderen

Minek is?

Nincs mit kivetiteni ugyanaz az eset

Hogy veled nem fordul elő Hogy a csajod melletted tinderezik? Halaisten

Lehetsz vagy 20 ezzel az elettapasztalattal Még nincs vége...

2021. okt. 27. 18:59
 29/32 anonim ***** válasza:
Csak mert nekem nem puruttya, sehonnai a társaságom, nem jelenti azt, hogy 20 vagyok. Tudod az élettapasztalat nem csak azt jelenti hány pofonba szaladsz bele, hanem azt is hányat kerülsz ki. Ezért nem veszem magam körbe idióta emberekkel.
2021. okt. 27. 19:16
 30/32 anonim ***** válasza:

45 éves diplomás nő vagyok egy kamaszfiu édesanyja Lakásom autóm van jó állásom A sehonnan pereputtya

A semmiből táplálkozó himsoviniszta ontudattal nem vitatkozom

További sok boldogságot

Majd rajossz

Épp most néztem egy régebbi topikban a volt e olyan hogy hirtelen jöttél rá h nem szereted a másikat?

Igen rajottem h online ismerkedik Regeltem tarskeresore és online volt Azonnal megundorodtam

Ez csak ilyen mifajtánk sehonnan pereputtyokkal fordul elő

Frusztrált himsoviniszta f@szokkal soha

A helyedben én sem vállalnám be

2021. okt. 27. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!