Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szexelnek velünk csúnya pasikkal, mikor ők is tudják hogy nekünk ez mekkora boldogságot jelentene, hogy mi is kapunk nőt?
Lehetnének kicsit jobb fejek és lefeküdhetnének velünk is.
Legutóbbi kalandomnál a nő minden apró rezdülésére figyeltem, reagáltam rá. Nagyon szépen bántam vele. S tökéletsen ki is elégítettem.
Egy ronda pasi megbecsüli ha nőhöz jut.
F/30
Balázs!
A kielégülés a vonzalomnál kezdődik, nőnél még lehet, hogy intellektuális összehangolódás is elég. Az viszont biztos, hogy jófejségből senki nem fog szexelni, ha semmilyen szinten nem mozgatod meg. A kielégülés nagyon kevés indok erre, és lehet nagyon rossz is.
Van erre egy szolgáltatás. Kifizeted a nőt, az meg szexel veled. Te döntöd el, hogy melyik nő legyen. Ő dönti el, hogy mennyi.
Ezt neked találták ki!
"Lehetnének kicsit jobb fejek"
Te is lehetnél kicsit jobb fej, mert ez a gondolkodás nagyon önző.
Mindenkinek joga van azzal lenni, akivel szeretne.
Én se vagyok valami sikeres a nőknél, de nincsenek ilyen szánalmas, önző, gondolataim.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!