Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi esélyem vagy felejtős?
Tegnap találkoztam egy lánnyal. Igazából maga a randi olyan nem is tudom milyen volt. A csajszi nem beszélt sokat, igyekezett persze témát találni meg ilyesmi, de annyira nem ment. Én is annyit beszéltem amennyit csak tudtam viszont így is voltak kínos csendek. Öleléssel váltunk el a végén. Mikor hazaértem megkérdeztem tőle, hogy van e kedve valamikor találkozni megint és belement a dologba.
Dolgok amiket viszont nem értek: az esetek felében kerülte a szemkontaktust, a bókok felére kb nem is reagált, úgy összességében nem volt túl beszédes.
Annyit még a dologhoz, hogy nem volt még barátja és szerintem randija sem lehetett sok eddig. Lehet nem tudta miként kezelje a helyzetet. Mondjuk eleve egy olyan embernek tűnik aki nehezen nyílik meg mások előtt.
A kérdésem annyi lenne, hogy a nem túl jól sikerült 1. randi ellenére van e még esélyem nála vagy hagyjam a francba?
U.i.: én 24 vagyok ő pedig 22
Esély mindig van , szerintem ha összejön a második randi akkor valószínű sínen vagy.
Rajtad kicsit azt èrzem, hogy stresszelsz rajta - le kell szrni vagy összejön vagy nem ( könnyű azt mondani )
Lehet, hogy feloldódik egy idő után. A szemkontaktus hiánya jelezhet szorongást, vagy lehet enyhébb Asperger.
Én ismertem ilyen srácot, aki soha nem nézett a szemembe, máséba sem. Engem rettenetesen irritál ez. A srácnak szerintem soha nem volt, és nem is lesz barátnője, pedig amúgy nem volt ronda vagy ápolatlan. Csábítani, a másik ember lelkével kötődni szemkontaktussal lehet leginkább. Kivéve persze ha valaki látássérült, de ők ügyesen találnak más módokat.
Fuu kettes ne is mond
Lányba talàlkoztam ugyanilyennel.
Ez mennyire borzasztó màr:Ül veled szembe , de nem hogy lenèz , vagy zavarban van , hanem valahogy àtlósan elnèz, mint akinek ha akarna se menne.
Ilyen embernek milyen szerelmi meg szexuális élete lehet
Brrr❄️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!