Van esélyem így tdk- zni vagy felejtős?
NINCS!
Ha még a képzés kategóriát sem találod...
Ne hallgass arra, amit #1 mond, egyértelműen baromság.
A befektetett szorgalom nagyon sokat számít, és miközben majd csinálod a TDK-t sokat is tanulsz menet közben.
Kell egy szalonképes téma és egy jó konzulens, meg sok-sok szorgalom és idő.
Javaslom kezdd el minnél előbb, először szakirodalomkutatással kell kezdeni. Ha folyamatosan foglalkozol vele,és haladsz, akkor jövő ősszel már elő is adhatod. De majd a konzulens amúgy is orientálni fog a megfelelő irányba. Jó munkát hozzá!
"A befektetett szorgalom nagyon sokat számít"
Na, ezt mondtam én is.
És, ha valaki csak úgy odahányja a kérdést az első helyre, amit talál - az a NULLA szorgalom jele!
Köszönjük Emese, tényleg a kategória a legfontosabb.
Ne másokhoz hasonlítsd magad. Csak mert nekik jobban megy a tárgy, egyáltalán nem biztos, hogy jobb dolgozatot/munkát készítenének. Nekem sok tárgy van, ami jól megy, de éppen ezért nem is foglalkoznék vele sokat: már tudom, nem vonz igazán, nem tudnék érdekes/új dolgot kihozni belőle. A TDK nem egyszerű dolog, így sokat számít, hogy végig legyen kedved csinálni azt a dolgot. Ha netán lassabban haladsz, majd leadod jövőre, ezen nem fog múlni. A TDK fő célja amúgy is a kutakodás, önbizalomszerzés stb., amit ha belekezdesz, már egyből megkapsz, eredménytől függetlenül. Ha valóban érdekel a téma, jó konzulenst találsz, hasznos a dolog stb., akkor nem fog gondot okozni, mennyi időt vesz el, és mennyire nehéz, a szorgalom idő közben is megjöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!