Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fognak leállni a férfiak azzal hogy ilyen féktelenül nyalják a nők fenekét, 0-24-365?
Mi ez az egész? Egész nap megy a nyalizás a nőknek. Ki nyíltabban ki kevésbé, de szinte minden férfi nyalizik nekik.
Könyörgöm, ugyanolyan emlős állatok mint mi, mármint a nők. Uszerves élőlények mint mi, egy fokkal se jobbak nálunk.
Sőt, sok tudományos cikk bizonyítja hogy a férfiak érzelmi világa erőteljesebb mint a nőké.
F/30
"Sőt, sok tudományos cikk bizonyítja hogy a férfiak érzelmi világa erőteljesebb mint a nőké."
Főleg a tiéd. 😂
Évek óta figyelem az ámokfutásod itt a gyk-n. Egyszer b_uzi leszel, egyszer nőt akarsz, pestre költözni, másszor meg gyalázod a nőket.
Nem gondolod, hogy a te agyad nem oké? A tegnapi skizofrén kérdésed is...
Te nem vagy normális!!
‘Sőt, sok tudományos cikk bizonyítja hogy a férfiak érzelmi világa erőteljesebb mint a nőké.‘
linkelnel egyet?
En mar tobb, mint 15 eve lealltam, de 2011-ben vegleg lealltam, akkor ertettem meg a nok mukodeset.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!