Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már másodszor tiltott le....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már másodszor tiltott le. Érdemes nála még később próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Netes ismerkedés. Furcsa a helyzet, mert komoly a szimpátia kettőnk között, így csetelés szintjén elég sok időt bele is öltünk a dologba mindketten. A magam részéről állíthatom, hogy kevés nála szimpatikusabb lánnyal találkoztam, akár neten, akár a valóságban.

Van viszont egy apró bökkenő. A lányt az utolsó kapcsolatában bántalmazták, emiatt bizonytalan abban, hogy akar-e egyáltalán kapcsolatot. Ez úgy néz ki, hogy már másodszor tiltott Messengeren, egy hirtelen "nem vagyok rá képes" búcsúüzenet keretében, miután leegyeztettünk egy találkozót. Az első alkalommal is pont ugyanez történt.

Tudom, hogy hülye vagyok, de én a magam részéről még mindig hajlandó lennék energiát áldozni rá. Ha nagyon akarnám, fel tudnám venni vele a kapcsolatot, csak kérdés, hogy ezt mikor és hogyan tegyem? Lehet naiv is vagyok, de még az sem lepne meg, ha 1-2 hét múlva esetleg ő keresne.

Mit javasoltok, mit tegyek, hogy legalább egy randit össze tudjak vele hozni? Az sem baj, ha hónapok múlva kerülne erre sor.

Mit tennétek a helyemben?

2021. okt. 6. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Meddig akarsz mégi szívni miatta?
2021. okt. 7. 09:32
 12/14 anonim ***** válasza:

10es, de te nem ő vagy. Mindenki máshogy éli meg a bántalmazást és máshogy dolgozza fel. Meg hát miféle bántalmazásról beszélünk? Az sem mindegy. Lehet, hogy részedről ez hiszti lenne, de simán lehet, hogy a kérdező "csaja" tényleg totál ki van bukva. Az viszont tény, hogy párkapcsolatra még teljesen alkalmatlan, tényleg pszichológusra van szüksége, ha ennyire rottyon van a találkozás gondolatától is.

28/N(szintén bántalmazott)

2021. okt. 7. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Szét kell választani, ha valakit bántalmaztak emiatt sérült, és azt, hogy hogyan viselkedik. Sokan ugyanígy játszmáznak minden bántalmazás nélkül, mert alapból is kattantak, körül akarják rajongatni magukat, figyelmet akarnak kicsikarni.

Ez a nő nem az újabb bántalmazástól fél, csupán el akarja érni, hogy teperjenek utána, tesztel, hogy meddig megy el érte a fszi. Ilyet se sérülttől, se egészségestől nem lehet elfogadni.

10-es voltam.

2021. okt. 7. 12:56
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 Itt szerintem nem erről van szó. Bár írásban sokat gügyörésztem neki és mindig visszaírta, hogy hű de jól esik neki, stb. Szóval elvileg valóban kellett neki a figyelem. Ugyanakkor ő hajtott el a fenébe, merthogy ugyebár rottyon van. Ezt ő is elmondta magáról. Persze ez a viselkedés egy felnőtt embertől, hát hogy is mondjam, nem felelős.

Azt hiszem hagyom őt békén. Ha később esetleg keres, akkor lehet még elbeszélgetek vele mélyebben, de én magamtól már nem hiszem, hogy keresni fogom. Mindenképpen tőle várnék valami gesztust.

2021. okt. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!