Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, próbálkoznátok másodszor is?
ha egyszer próbáltál összejönni egy lánnyal, aki akkor nem tudod miért de valami okból visszautasította a közeledésed, aztán pár hónap múlva megint 'belebotlasz' a lányba valahol, próbálnál újra kezdeményezni nála? vagy úgy gondolnád, mostmár a másik fél kezdeményezzen majd ha akar valamit?
tegyük hozzá még a körülményeket kb.: lényegében nem nagyon ismered a lányt, a 2 találkozás előtt/között nem voltatok egyáltalán semmilyen kapcsolatban, nagyon bejön neked a lány, elég magabiztos vagy és általában nem kerül nagy erőfeszítésbe 'megszerezni' egy lányt aki tetszik neked.
szóval van rá esély hogy próbálkoznál újra nála, vagy inkább nem foglalkoznál vele mert úgyis könnyen találhatsz másik csajt?
Mondjuk nem veszítesz vele semmit. Ha megint elutasít, még mindig ott vagy, mintha meg se próbáltad volna. De hátha mégis bejön neki, hogy nem adod fel. Vagy pedig egy komplett hülyének fog tartani, de ha ezután se lesz semmi közötök egymáshoz, akkor kit érdekel? Nekem legalábbis ez a taktikám.
24/F
köszi a válaszokat mindenkinek. egyébként én is lány vagyok. hát szeretném remélni, hogy Neki is olyan taktikája van mint a második válaszolónak, mert én sosem voltam kezdeményezős típus és szerintem nem is leszek. =/
még várok válaszokat. köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!