Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan gyűrte le a blackpill...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gyűrte le a blackpill a redpillt 2021-re ilyen brutál mértékben?

Figyelt kérdés
2010-ben még a redpill volt a főáramlatú világszemlélet csajozást illetően, virágzottak a PUÁ-k akiknek a dagadt a pénztárcája stb. Most meg szinte csak a blackpillt ismerik el mindenhol. És nagyon sok férfi totál motivációt vesztett az élete minden területén emiatt, totál nihilizmus van.
2021. okt. 6. 10:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

20

Csajoznánk ha menne :))

2021. okt. 11. 14:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, még mindig nem mutattál linket olyan webhelyekhez, amelyek kifejezetten blackpill témájúak. Ennek hiányában azonban a kérdésed valótlan. Hogy tudna egy olyan jelenség legyűrni bármit is, amelyet még egy weboldallal sem lehet alátámasztani?
2021. okt. 11. 14:47
 23/26 A kérdező kommentje:

22

De csak magyar nyelvűt fogadsz el?

2021. okt. 11. 16:04
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
21: tehát nem megy a csajozás, és ilyen baromságokkal támasztjátok alá a bénaságotokat? Gratulálok, azt az energiát amit erre pazaroltok, hasznosabban is tölthetnétek.
2021. okt. 11. 16:07
 25/26 A kérdező kommentje:

24

Nekem itt azt mondták a lányok, hogy ijesztően nézek ki. Aztán nem tudom….

2021. okt. 11. 16:17
 26/26 anonim ***** válasza:
40%

Ezt a GYMCEL kifejezést nem ismertem még, de annyira találó, hogy nagyon megmaradt! És teljesen helytálló. Én magam is így vélem és tapasztalom, hogy a megfelelő genetika nélkül hiába kezdesz el te gyúrni, semmit nem érsz el vele.

20-25 éves korom körül többször is elhatároztam, hogy na most akkor gyúrok, hogy sikeresebb legyek a csajoknál. Sajnos elég vézna, erőtlen srác voltam.

És azt vettem észre, hogy eredményeket alig érek el, és azok is rosszak. Pár hónap edzés után már minden bajom volt. Fájt a derekam, a hátam, a könyököm, a bokám stb. Na nem mintha olyan brutális súlyokkal edzettem volna! Épp ellenkezőleg: szándékosan kisebb súlyokkal, óvatosan, fokozatosan.

Persze izom meg nem jött.

Emlékszek, hogy az egyik "gyúrós" időszakban (úgy három hónapja jártam már terembe) húzódzkodtam. És még mindig kínlódtam vele, alig ment vagy 3-4. Már tényleg idegesített, hogy miért nem fejlődök, erősödök. Utánam odament a rúdhoz egy srác (erős testalkatú tesztoszterongránát), és lenyomott 12 ismétlést. Nem bírtam megállni, megkérdeztem, hogy ő hogy csinálja, mióta edz.

Válasz:

"Fél év óta most jöttem le először."

Hát akkor a durva anyádat. Én itt görcsölök és semmi, ez meg genetikából többet csinál mint én valaha fogok.

Na úgyhogy ennyit a "genetika csak kifogás" meg hasonló hazugságokról.

Sajnos az embert a genetikája meg a gyermekkori környezete 95%-ban meghatározza. Az az 5% meg édeskevés arra, hogy bármi komolyabb változást elérj.

2021. okt. 12. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!