Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gyűrte le a blackpill a redpillt 2021-re ilyen brutál mértékben?
12
Csak nagyon röviden, bár csodálom, hogy vannak akik nem hallottam róluk.
Red pill: olyan szemlélet miszerint az önfejlesztés segít a nőkkel való sikeresség növelésében, például edzés, kommunikációs skillek fejlesztése, magabiztosság, duma, stílus stb. tehát miszerint a csajozás tanulható.
Blackpill: a csajozási sikeres a genetikád függvénye és nem tehetsz semmit annak érdekében, hogy jobban tetsszél a lányoknak. Tehát ha edzenél, csak egy szánalmas gymcel lennél aki gyenge genetikára akar izmot gyúrni de a lányok úgyis látják a genetikád (csontjaid) így nem tudod őket átverni. A sikerességed a magasságod, vállszélességed, természetes izommenyiséged és legelső sorban az arcfelépítésed fogja meghatározni, tehát markáns állkapocs amely minél párhuzamosabb a földdel, alacsonyan levő szemöldökcsont, nem túl nagy orr, mélyen ülő szemek karikák nélkül, vadász szemek amelyek nem lefele lejtenek, stb. Még sok ilyen van, a blackpill közösség nagyon jól tudna mit néznek meg a nők. Még ha nem is részletesen de az összhatás tetszik nekik. Tehát a lényeg, hogy olyan tulajdonságok döntenek a vonzerődről amelyek veleszületettek és nem tudsz rajtuk változtatni.
Tehát a menj fodrászhoz és zuhanyozz le tanácsokat elutasítják.
14
Illetve azt kifelejtettem még a blackpillel kapcsolatban, hogy szerintük a magabiztosság a külsőből ered, mert folyamatos validációt kapsz és a nők már 13-14 éves korodtól érdeklődnek irántad így a magabiztosság természetes úton alakul ki, erőfeszítés nélkül.
"Csak nagyon röviden, bár csodálom, hogy vannak akik nem hallottam róluk."
Mivel a férfiak 70%-ának nincs gondja a barátnő szerzéssel, ezért igen.. Sokunk még nem is halott ezekről a gyakorin kívül.
16
Várj, mert a 70% lassan csökkenni fog.
Incel is csak 1-2% volt néhány éve. Most meg már 30% nem jut sem rendszeres szexhez sem barátnőhöz. És az arányok tovább növekednek.
markáns állkapocs amely minél párhuzamosabb a földdel, alacsonyan levő szemöldökcsont, nem túl nagy orr, mélyen ülő szemek karikák nélkül, vadász szemek amelyek nem lefele lejtenek, stb
Őőőő.. hát a nem túl nagy orron meg a vadász (szép?) szemen kívül nekem egyik külső jegy sem tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!