Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gondolná azt, hogy sunyizo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondolná azt, hogy sunyizok valamit?

Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja randizgatunk és találkozgatunk egy lánnyal. Kicsit az a régi módi fajta ami nekem különösen tetszik, hogy meg kell harcolni érte, nem az a könnyen kapható. A következő randink nálam lesz. Meló után jön hozzám. Én addig vacsival és desszertel fogom várni, majd egy sétát és filmezést terveztem ( tényleg filmezést.. 😀 ). Azt szeretném, hogy minden tökéletes legyen szóval a takarókat.. párnákat mindent ki szeretnék mosni, hogy jó illatos legyen. Na de itt jön a női gondolkodás.. Nem gondolná azt, hogy én biztos más női illatot rejtegetek és azért van minden frissen kimosva?? Hogy sunyizok valamit?
2021. okt. 5. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Túlgondolod
2021. okt. 5. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
nem fogja ezt gondolni, túlgondolod.
2021. okt. 5. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

Nem. De most már azt gondolom, hogy ilyen vagy.

Manapság két hónap a régimódiság? Asszem, kiugrom az ablakon.

2021. okt. 5. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Túlgondolod.

L

2021. okt. 5. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

"Na de itt jön a női gondolkodás"

Nem. Ez férfi kombinálás volt, amit kivetítesz csóri lányra.

2021. okt. 5. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

Eszembe sem jutna ilyen :D Inkább örülnék, hogy szép tiszta minden nálad, igényes vagy.

N

2021. okt. 5. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

6-ossal értek egyet

24N

2021. okt. 5. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!