Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak szexet akar?
Talalkoztam egy pasival, kb 2 hétig chateltünk, a talin kb másfél órát tudtam lenni mert dolgom volt. Csók stb nem volt de még azután írta hogy átjönne hozzám, csinálhatnánk valamit. Mondtam neki hogy nem, egyből nem mondta nem arra gondolt csak hogy megmasszírozhatnám.
Úgy kezdtünk neki hogy komoly kapcsolatot keres ő is én is. De ez most valahogy nekem nem fér bele, a találkozás után is mondta hogy nagyon tetszem neki, meg szimpatikus vagyok.

"Megmasszírozhatnád" 🤦♂️
Szánalmas alakok vannak...
38F

Nekem is kezdte mar igy valaki hogy a 10.randin IS azert konyorgott csak hogy feljohessen.
Offoltam. Azota van normalis baratom. Vele meg csak spanolok es ugyanolyab aljadék"szivesen áll "sorba",meg a barátom mellett is bevallalna még olyan sincs benne hogy zavarná az, hogy "elhappoltak elole".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!