Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak szexet akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Talalkoztam egy pasival, kb 2 hétig chateltünk, a talin kb másfél órát tudtam lenni mert dolgom volt. Csók stb nem volt de még azután írta hogy átjönne hozzám, csinálhatnánk valamit. Mondtam neki hogy nem, egyből nem mondta nem arra gondolt csak hogy megmasszírozhatnám.

Úgy kezdtünk neki hogy komoly kapcsolatot keres ő is én is. De ez most valahogy nekem nem fér bele, a találkozás után is mondta hogy nagyon tetszem neki, meg szimpatikus vagyok.

2021. okt. 5. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

"Megmasszírozhatnád" 🤦‍♂️

Szánalmas alakok vannak...

38F

2021. okt. 5. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is kezdte mar igy valaki hogy a 10.randin IS azert konyorgott csak hogy feljohessen.

Offoltam. Azota van normalis baratom. Vele meg csak spanolok es ugyanolyab aljadék"szivesen áll "sorba",meg a barátom mellett is bevallalna még olyan sincs benne hogy zavarná az, hogy "elhappoltak elole".

2021. okt. 5. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Szoval az se zavarja hogy baratom lett azota. Ugyanugy fel akar jonni. Semmit nem ert a nőkhöz.eq nulladék.
2021. okt. 5. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elmondottaid alapján nagyon úgy tűnik, hogy csak szexet akarna veled.
2021. okt. 5. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egeszen biztos szexet akar. Hogy azon kivul mit szeretne, azt eddig nem tudta meg kozolni veled, mert szex, szex, szex, ez jar a fejeben. En azert csodalkozom, hogy egy ilyen utan egyaltalan hajlando vagy valaszolni neki. Minden rendben veled?
2021. okt. 5. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!