Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki, vagy csak szexet akar?
Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedek egy pasival. Minden nap beszélünk többször, reggel és este írunk egymásnak. Ma megkérdezte, hogy lenne kedvem jövő héten elmenni vele pizzázni? Értem jön és haza is hoz.
Miből fogom tudni, hogy csak szexet akar, vagy tetszek neki, esetleg csak barátként tekint rám?
2021. júl. 25. 15:23
2/14 anonim 

válasza:

Ezt a tinipárkapcsolatok kategoriájába kellett volna írnod. Amugy ennyi infóbol még nem lehet megállapitani mit akar. Sztem tetszesz neki ha bókol is. Ha csak meg szexet akarna akkor nem néhány hét után hivna el randizni. Meg ez fura is nekem, én 1 hét után szoktam kb randirahivni valakit, nem várok heteket. Hány évesek vagytok?
3/14 anonim 

válasza:

Majd az idő eldönti, a 2 dolog meg egyáltalán nem zárja ki egymást. Ha már most arról ír, hogy hogyan akar szexelni, akkor azon kívül, hogy egy büdös bunkó, nyilvánvaló, hogy csak ez érdekli.
4/14 anonim 

válasza:

Szerintem, ha tetszel neki, akkor szexet is akar. Illetve, ha szexet akar, akkor tetszel is neki. :D
5/14 A kérdező kommentje:
Nem szokott szexről célzásokat tenni. Amúgy 34 és 36 évesek vagyunk.
2021. júl. 25. 15:46
6/14 anonim 

válasza:

Lol, azt hittem 15 környéke. Akkor meg hogyhogy nem tudod eldönteni ennyi idősen hogy mi lehet a helyzet?
7/14 anonim 

válasza:

Feküdj le vele, majd utána kiderül. :D
8/14 anonim 

válasza:

Az nem kérdés, hogy szexet akar.
A kérdés legfeljebb az, hogy mit akar még.
9/14 anonim 

válasza:

"A kérdés legfeljebb az, hogy mit akar még" nem olvastad el végig. Világosan le van írva, hogy pizzát! 😃
10/14 anonim 

válasza:

9, Szex és pizza. Nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!