Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces ismerkedős helyzet?
Most komolyan, 25 évesen itt megkérdezed, hogyan hívj el randira egy lányt??
Te nem csak külsőleg vagy gyerekes...
Párom anno (még gimisek voltunk) kapott egy hirtelen bátorság-löketet. Félt, hogy elillan, ezért összeszedte magát, és odarohant hozzám, hogy elhívjon mozizni - korábban váltottunk pár szót, kiderült hogy mindketten szeretjük az Alient, és pont akkor jött ki az új (amúgy egy kupac trágya, de az emlék miatt mégis nagy fontossággal bíró) Covenant film :)
Nna, ez eddig oké, csak én épp a lépcsőn beszélgettem egy haverommal, ő meg felülről jött. Szegény majdnem legurult, annyira igyekezett :D
Mivel haverom is ott volt, úgy kérdezte, hogy lenne-e kedvÜNK elmenni vele a moziba.
(Haverom és párom már ismerték egymást)
Én - félénk lány lévén - kicsit kérlelve néztem a haveromra, hogy jöjjön már, mert ezzel a csávóval kábé kétszer találkoztam eddig.
Párom meg (akkor még nem vettem észre) ilyen "haver, fülig belezúgtam ebbe a lányba, kérlek ne gyere" pillantásokat lövellt felé :D
Haverom rámnézett, aztán páromra, majd közölte hogy sajnos nem ér rá. (Utólag megtudtam, hogy nagyon nem bírja az Alien filmeket, szóval úgysem jött volna - persze később mentünk hármasban is ide-oda, szóval nem kell aggódni miatta :) )
Ma is nevetünk rajta :D
Randiztam már korábban, így tudom a dolgom, de nem erről szólt a kérdés, hanem a szituációról.
Hogy mennek csoportosan az utcán suliba menet és a lány is ott van a banda közepette, úgy meg gáz odaállítani csak úgy.. Ha egyedül menne nem tettem volna fel a kérdést se.
A legutóbbi választ az 1-esnek küldtem.
Na most olvasolom a 2-es válaszolót is. Tanulságos és vicces is tényleg :)
Nekem fura, hogy 25 évesen egy kamasszal akarsz kikezdeni de hár ízlések és pofonok.
Viszont ha már te vagy a felnőtt akkor légy magabiztosabb.
Az ötlet maga nem rossz, de kétlem hogy egy 17 éves csaj felfog hívni. Vagy nem tudom..én 17 éves lányként nem hívtam volna fel egy idegen pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!