Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig fog még eszkalálódni ez az őrült helyzet, hogy a nők Internetről tonnányi pasi közül válogathatnak és egyre több férfi marad ugaron, ég ki, lesz Incel, stb?
A srácok egyre kanosabbak, frusztráltabbak. Ti is észrevettétek? Munkahelyen is nagyon sok ilyen srácot látok, lerí róluk a kiéhezettség, de bárhol emberek között járva megfigyelhető ez.
Meddig fog még eszkalálódni ez?
A helyzet egyre rosszabb, mert manapság már a 40-50 éves női korosztály is Interneten válogat pasit magának.
sajnos ez a helyzet... én is annyira ki vagyok éhezve hogy a melóhelyen ma pl. rájöttem hogy a kb. 60 éves egyik kolléganőt is megfütyizném szívesen...
itt tartok, 30 évesen...
Mindaddig, amíg a férfiak nem felelnek meg a nők elvárásainak.
---
Miért nem "fütyizted" meg, ha már úgy is tartasz 30 évesen?
--
Apropó, a piával leálltál már?
miért vagyok szánalmas?
#8: nyilván nem kérdeztem meg hogy berakhatnám e neki, kicsit égő lett volna.
Leálltam a piával, fél éve nem részegeskedem.
A jelenlegi helyzet mindaddig fog eszkalálódni, amíg az internet és az incel szavakat nagy betűvel írod...
Nem baj, hogy itt tartasz 30 évesen. Mi volt a jeled az óvodában? Porral oltó?
Örülök, h nem iszol már annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!