Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig fog még eszkalálódni ez az őrült helyzet, hogy a nők Internetről tonnányi pasi közül válogathatnak és egyre több férfi marad ugaron, ég ki, lesz Incel, stb?
A srácok egyre kanosabbak, frusztráltabbak. Ti is észrevettétek? Munkahelyen is nagyon sok ilyen srácot látok, lerí róluk a kiéhezettség, de bárhol emberek között járva megfigyelhető ez.
Meddig fog még eszkalálódni ez?
A helyzet egyre rosszabb, mert manapság már a 40-50 éves női korosztály is Interneten válogat pasit magának.
Megkaptam a 20:15-ös prividet, Staropramen. Szóval kalapács volt -az legalább egy kreatív szerszám.
Tudod, téegd a gyk-n mindenki (értsd: m-i-n-d-e-n-k-i) ismer téged. Itt éled az életedet, kiteregetsz magadról mindent, folyton itt lógsz stb. Mintegy 3 nappal ezelőtt írtad, h nem leszokóban vagy. Örülök, h sikerült.
Hát nézd... A kérdésed jogos: Szerintem egyfajta világvége-forgatókönyv fog lejátszódni. Először is a két nem egymásnak esik, és a véres csata kellős közepén megjelenik egy spanglit szívó szivárványszín-unikornis az égen, és maga alá nyom egy embereset, és letéríti a bolygót a pályájáról. Ekkor a B-612 belecsapódik a másik oldalról a Földbe, ezért világszerte kis hercegek fognak potyogni az égből, miközben minden rókát meg akarnak szelidíteni. A bolygót elönti a barnaszósz, ezért az emberiség maradéka, az evolválódott antropomorffá vált állatok, és a pokémonok TIE-vadászokon pánikszerűen elhagyják a Földet. A földönkívüliek pedig kérik majd a kávéjukat két cukorral és tejjel. :D
Ami engem illet: AZ EGÉSZ FOLYAMATOT végignézem egy jó szivarral, meg egy pohár valamivel a kezemben, és RÖHÖGÖK. :DDDD
Viccen kívül... Nem lenne egyszerűbb, ha nyitnál a kiválasztottad felé? Elutasít? Kit érdekel?! Jön olyan, aki szeretni fog. :)))
1. Nem értem, honnan ez a tévhit, hogy a nőknek tonnaszám érkeznek az üzenetek a neten.
2. Ha mégis, mit érünk vele, ha mindegyik csak "megfütyizni" akar minket, csak azt nézi, mi van a lábunk között, és semmi más nem érdekli? Hát köszi, ilyen ismerkedésből inkább nem kérek.
3. ja, csak mondanám, hogy a "szia, szex érdekelne?" és társai nem számítanak ismerkedés kezdeménynek sem, tehát ebből az általad elképzelt tonnányi pasiból marad mondjuk 5, aki normális.
"miért vagyok szánalmas?"
Azért vagy, mert azt hiszed 1000 pasi jut egy nőre. Ha ez így lenne, minden héten csak pár férfit latnek a városban és mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!