Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek meddig fog még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig fog még eszkalálódni ez az őrült helyzet, hogy a nők Internetről tonnányi pasi közül válogathatnak és egyre több férfi marad ugaron, ég ki, lesz Incel, stb?

Figyelt kérdés

A srácok egyre kanosabbak, frusztráltabbak. Ti is észrevettétek? Munkahelyen is nagyon sok ilyen srácot látok, lerí róluk a kiéhezettség, de bárhol emberek között járva megfigyelhető ez.

Meddig fog még eszkalálódni ez?

A helyzet egyre rosszabb, mert manapság már a 40-50 éves női korosztály is Interneten válogat pasit magának.

2021. máj. 20. 19:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Megkaptam a 20:15-ös prividet, Staropramen. Szóval kalapács volt -az legalább egy kreatív szerszám.

Tudod, téegd a gyk-n mindenki (értsd: m-i-n-d-e-n-k-i) ismer téged. Itt éled az életedet, kiteregetsz magadról mindent, folyton itt lógsz stb. Mintegy 3 nappal ezelőtt írtad, h nem leszokóban vagy. Örülök, h sikerült.

2021. máj. 20. 20:18
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Amugy en meg lassan az ilyenek miatt, mint a kerdezo nem akarom ferfiakkal ismerkedni. Mit er az, hogy valogathatok kozottuk, ha igazabol a legtobb ilyen? Komolyan neha mar felek partol, annyira frusztraltak es tenyleg ilyen allati szinten vannak. Ezert inkabb egyedul vagyok mar fel eve. 23/L.
2021. máj. 20. 20:19
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
addig, amíg a sok félkegyelmű, alulművelt és idióta pasi adja alá a lovat ezeknek az instap.csáknak, akik csak egoboost-nak és a követők számanak növelésére használják a társkeresőket, addig bizony ez lesz a helyzet!
2021. máj. 20. 20:19
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
"Mit er az, hogy valogathatok kozottuk, ha igazabol a legtobb ilyen?" A helyes kérdés így hangzik: miért az "ilyeneket" vonzom, a sok-sok értékes+normális közül?
2021. máj. 20. 20:24
 15/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
67%

Hát nézd... A kérdésed jogos: Szerintem egyfajta világvége-forgatókönyv fog lejátszódni. Először is a két nem egymásnak esik, és a véres csata kellős közepén megjelenik egy spanglit szívó szivárványszín-unikornis az égen, és maga alá nyom egy embereset, és letéríti a bolygót a pályájáról. Ekkor a B-612 belecsapódik a másik oldalról a Földbe, ezért világszerte kis hercegek fognak potyogni az égből, miközben minden rókát meg akarnak szelidíteni. A bolygót elönti a barnaszósz, ezért az emberiség maradéka, az evolválódott antropomorffá vált állatok, és a pokémonok TIE-vadászokon pánikszerűen elhagyják a Földet. A földönkívüliek pedig kérik majd a kávéjukat két cukorral és tejjel. :D

Ami engem illet: AZ EGÉSZ FOLYAMATOT végignézem egy jó szivarral, meg egy pohár valamivel a kezemben, és RÖHÖGÖK. :DDDD

Viccen kívül... Nem lenne egyszerűbb, ha nyitnál a kiválasztottad felé? Elutasít? Kit érdekel?! Jön olyan, aki szeretni fog. :)))

2021. máj. 20. 20:38
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

1. Nem értem, honnan ez a tévhit, hogy a nőknek tonnaszám érkeznek az üzenetek a neten.

2. Ha mégis, mit érünk vele, ha mindegyik csak "megfütyizni" akar minket, csak azt nézi, mi van a lábunk között, és semmi más nem érdekli? Hát köszi, ilyen ismerkedésből inkább nem kérek.

3. ja, csak mondanám, hogy a "szia, szex érdekelne?" és társai nem számítanak ismerkedés kezdeménynek sem, tehát ebből az általad elképzelt tonnányi pasiból marad mondjuk 5, aki normális.

2021. máj. 20. 20:39
 17/24 anonim ***** válasza:
95%
16nál a pont. Sokra megyek a sok fütyizős, "házas vagyok, de nincs már azasszonnyal semmi", " jó verdám van, eljössz egy körre? "és hasonlókkal. Néha mintha ti férfiak valami másik bolygón lennétek, nem beszélni madzsarul, de nőül biztos nem, vagy nem tudom🤷‍♀️
2021. máj. 20. 21:41
 18/24 anonim ***** válasza:
90%
De szerinted ha valaki neten ismerkedik, és randizni is jár, az nem válogat? Hisz élőben látja az ember, milyen a másik, hiába az internet. Vagy aki neten ismerkedik, az már össze is jön azzal, akivel váltott pár levelet? Téged Bazsi mi tart vissza attól, hogy a neten keresgélj, ha élőben nem megy a dolog? Lehet rinyálni, de szánalomból nem fog veled dugni senki se.
2021. máj. 20. 23:26
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"miért vagyok szánalmas?"

Azért vagy, mert azt hiszed 1000 pasi jut egy nőre. Ha ez így lenne, minden héten csak pár férfit latnek a városban és mindenhol.

2021. máj. 21. 00:23
 20/24 anonim ***** válasza:
86%
Drágám, kikre gondolsz, azokra akik a házasságukat velem akarják kicsit színesíteni vagy a maradékra, aki bottal se piszkálna meg, mert nem a nőkre gerjed?
2021. máj. 21. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!