Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy buktassam le? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy buktassam le? Nagyon meredek sztorival állt elő

Figyelt kérdés

Megismertem egy nálam idősebb, 40-es férfit, aki semmilyen szempontból nem nevezhető jó partinak, így én elutasítottam, de még beszélünk. Próbál az ujja köré csavarni és elmesélte egy korábbi kapcsolatát, amely úgy alakult, hogy több nagyobb összeget adott a lánynak, de vele még csak le sem feküdt, csak segíteni akart rajta. Aztán eltűnt a lány, de hősünk megtalálta és csapdába csalta, más valakinek adta ki magát, hogy tudjanak találkozni és a randin az a nő mellkason lőtte ez embert (a szívétől elég messze).

Na mármost, tényleg van egy olyasmi heg a mellkasán, megmutatta, de az lehet bármi más is. Azért nem hiszem el a sztorit, mert ekkora hülye nem lehet valaki egy nő miatt. Valamint, nem lett ebből rendőrségi ügy, tehát nekem nagyon bűzlik.

Azt jól tudom, hogy ha ilyennel áll elő (akár igaz, akár nem), akkor azt akarja fitogtatni, hogy reám is tudna költeni, ha a szeretett kedvese lennék. Tehát erre nem kell felhívni a figyelmem. Az pedig, hogy miért beszélek még vele és miért akarom kideríteni az igazságot, szintén az én dolgom, kíváncsi vagyok erre, na.

Szóval, bármi ötlet?

2021. okt. 4. 19:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell lebuktatni, siman csak hagyni kell az ilyen embereket
2021. okt. 4. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon nagyon nehéz fegyverhez jutni. Egy átlag nő pedig ezt soha meg sem próbálná. Mégha a tengeren túl történt volna, akkor lenne esélye, de így nulla.

Én is beadtam egyszer a haverjaimnak, hogy hasbaszúrtak hazafelé előzőnap, pedig csak egy anyajegyemet szedték le és volt a hasamon pár öltés.

3/15 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el és tiltsd le 🤷🏼‍♂️ ez a legjobb ötlet.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Kamus mesemondó. A hasfal sérve a Merényiben műtve kis mesével. 😂

Tiltsd már le a picsába....

2021. okt. 4. 19:28
 5/15 A kérdező kommentje:
lehet, hogy valami extrás prosti volt, aki ennyire ért a fejek elcsavarásához. rendőrségi ügy is elvileg azért nem lett belőle, mert a hölgy markában vannak a hatóságok. s állítólag több férfi lett így átverve akkoriban (de a mi hősünk valamiért ennél hangyányival legalábbis értelmesebbnek tűnik)
2021. okt. 4. 19:44
 6/15 harebell ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, hagyd a fenébe, de ha valami okból mégis szeretnél jobban beleásni, megkérheted, hogy mutassa meg a zárójelentést - gondolom ő sem állítja, hogy a "lőtt sebet" magának látta el. Persze valami okkal majd visszautasítja és ezzel se vagy igazán előrébb, de szerintem mást nem tudsz tenni normális keretek között a személyi jogai megsértése nélkül.
2021. okt. 4. 19:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok szappanoperát nézett, neked meg Janiskodni akar.
2021. okt. 4. 20:21
 8/15 peca1000 ***** válasza:
100%

Nagy kamu az ürge, így akar megfektetni.

Ennek se pénze, se lőtt sebe nincsen, csak elültette a bogarat a füledbe, hogy foglalkozzál vele.

2021. okt. 4. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy egészségügyis ismerősöd az megtudja nézni az országos rendszerben, hogy volt-e kezelve ilyesféle dologgal. Kolléganőm pasija, azt kamuzta rákos, csak a kórházi rendszerben ennek nyoma sem volt, illetve a pasi se volt hajlandó semmiféle leletet mutatni.
2021. okt. 4. 20:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy ebből nem lesz rendőrségi ügy. A kórházban hivatalból értesítik a yardot.
2021. okt. 4. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!