Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy csak fényképen láttátok egymást, és sokat "beszélgettek" (írtok) online, és azt éreztétek nagyon megkedveltétek a másikat? Hogy vele tökéletes lenne egy párkapcsolat?
Könnyen kialakulhat így kötődés egy "szép" idegennel.
Ha nincs akadálya,akkor találkozzatok.
Sokat segít magadban tisztázni a dolgokat.
(19)
Nekem volt ilyen, majdnem egy évig tartott, megbeszéltük a találkozót, de előtte beijedt.
Így nem volt találkozó, már nem is beszélünk egymással és annyira hiányzik.
Minél előbb találkoztatok, úgyis ott dől el minden, írni bárki tud szépeket.
Nekem is volt hónapokon keresztül beszélgettünk szinte folyamatosan.
A külseje nem volt agyonszerkesztett, így azzal találkoztam aki a képen volt. Mégis élőben teljesen más volt. Kb. 1 hétig tartott, de az is sok volt. Élőben sosem ismerkedtünk volna meg egymással. Azóta hanyagolom az online kapcsolatokat. Jó néha beszélgetni valakivel, érezni valamit, de ezt a vmit tényleg csak mi tesszük mögé. Azért biztos van kivétel, úgyhogy ez ne tartson vissza.
Az elmult 20evben rengeteget ismerkedtem online, sokszor azt hittem h kialakult vmi,
1. kep alapjan es levelezes soran is kiderult h tokeletes lenne, aztan kiderult h Jehova tanu es minden ami vele jar
2. Masik kecsegteto csetelgetes utan de meg talalkozas elott felhivott es tajszolassal beszelt, keptelen voltam megszokni
3. Kep nelkul volt fenn, na nala rendesen bizsergett a bugyim, talalkozasnal kiderult h apamkoru es 2 gyerekules volt hatul amit elfelejtett emliteni
4. Kepen es eloben is klappoltunk,vele masfel honapja jartunk amikor dobott mert elhivtam kiseronek egy 2honappal kesobbi eskuvore, valoszinuleg ennyire nem akarta tovabbgondolni a kapcsolatunkat:))
5. Kep alapjan nem tetszett, de szemelyisegre 10/10es volt, talalkozni sem akartam emiatt h ne rontsuk el a fizikai vonzalom (szerintem) hianyaval, ezen felcseszte magat es repulore ult,bemutatkozott h eloben is van eleg jo. Itt szuszog mellettem 7eve:)
Ne huzd sokaig a szemelyes talit, fontos apro reszletek derulnek ki a masikrol szemelyesen plusz ha kapcsolat lesz belole sem az online hanem a fizikai terben kell klappolniuk a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!