Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy csak fényképen láttátok egymást, és sokat "beszélgettek" (írtok) online, és azt éreztétek nagyon megkedveltétek a másikat? Hogy vele tökéletes lenne egy párkapcsolat?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 15:10
11/27 anonim válasza:
Igen, majdnem itt összejött valami. (F39)
12/27 A kérdező kommentje:
11# Mi volt az oka, hogy nem lettetek egy pár?
2021. okt. 3. 21:52
13/27 A kérdező kommentje:
Jöhet privátba is, ha gondolod.
2021. okt. 3. 21:54
14/27 anonim válasza:
Volt, nem is egy ! Konkrétan 3 férfiba is szerelmes voltam ( bízom abban, hogy ez kölcsönös volt ). Egy-másfél évig tartottak. De egyikkel sem akartam párkapcsolatot.
15/27 anonim válasza:
beteg emberek tudnak képbe bele szeretni, főleg az agyonszerkesztett rusnyaságok , élőben még sírva szalad el a pasi ..
16/27 anonim válasza:
Egy évig beszélgettünk Facebookon (személyesen ismertem meg persze, egyszer találkoztunk fesztiválon, közös baráti társaság...). Úgy gondoltam mikor chateltünk, hogy milyen nagyszerű férfi, főnyeremény, stb... végül 1 év beszélgetés után elkezdtünk találkozgatni, aztán 4 hónapig voltunk kapcsolatban, teljesen kiábrándultam, szakítottam. Teljesen másnak hittem. Ez nem az ő hibája, viszont örülök, hogy vége.
23L
17/27 anonim válasza:
Volt ilyen, majd az első konfliktusnal előjött, mintha teljesen más ember lenne. Tapasztalatom alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni netes ismerkedésnél, mert hatalmas koppanás lesz a vége. Pár nap csetelés oké, ha szimpatikus, jöhet a találka, ott majd kiderül mennyire passzolunk.
18/27 anonim válasza:
Régóta gyakoris vagyok,de egy tüneményes hölgyemény,elrabolta a szívem. Láttam képet rola,beszéltünk telefonon.Egy 42 éves tündér! Megszépítette a napjaim,boldogabb voltam,alig vártam,hogy írjon.
F 35
19/27 anonim válasza:
És neked, kérdező?
Gondolom,nem véletlen ez a kérdés..
Dilemmába estél?
20/27 A kérdező kommentje:
Igen, jól gondolod 19 # válaszoló. Nagyon megfogott egy férfi. A magassága, a haja, a szeme, ahogy ír, amiket ír. Már kezdem azt érezni, hogy bele szerettem. De ez biztos, csak szexuális vonzalom. Pont az esetem...
2021. nov. 7. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!