Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig tartana egy kapcsolat egy 16 eves lany es egy 19eves fiu kozott? Tapasztalatok? Nagyon megkedveltem a sracot es o is engem.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 21:03
2/10 anonim válasza:
3év 4hónap 15nap 21óra 49perc 55másodperc
3/10 anonim válasza:
Nem annyira kor függvénye, mint inkább emberi érettségé, hozzáállásé.
4/10 anonim válasza:
Egy sírba temetnek majd titeket
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a "preciz" valaszokat.. :)) Arra gondoltam, hogy nagyjabol.. Nem tudom, hogy merjek-e belevagni, vagy sem. Felek, hogy olyat kapok majd masoktol, hogy nem oreg?? meg ilyesmi... Azert kertem, hogy tapasztalatot aki tud irjon (:
2013. ápr. 24. 21:07
6/10 anonim válasza:
dehogy öreg.. van aki 16 évesen 23 éves sráccal jön össze
egyébként nem lehet tudni, lehet kevés, de lehet sok idő is
7/10 anonim válasza:
szerintem ez a 3 év egyáltalán nem sok :) sok boldogságot :P
8/10 anonim válasza:
Ebben a korban ez abszolút "vállalható" korkülönbség. (14-17-nél már mást mondanék, de a ez így ok).
9/10 anonim válasza:
Amikor összejöttem a párommal, én 14 voltam, ő 18. Ennek már 6 éve. Pár héten belül költözünk a saját házunkba és hamarosan megszületik az első babánk. Ez nem kor függvénye.
10/10 anonim válasza:
Ez nem a korkülönbségen múlik, annak semmi jelentősége. Én 13 évesen jöttem össze 19 éves sráccal, 6 évig jártunk, sose volt semmi gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!