Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira hova hívjam el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira hova hívjam el? Hogyan?

Figyelt kérdés
szal egy jópár napja beszélgetek msnnel egy lánnyal, fiatalabb nálam 1 évvel, én 15 vagyok, nemtudom hogy hova kellene elhívnom, félek a sétától, ill az ott keletkezhető csendtől, a moziban meg semmit sem lehet csinálni, pér jó tippet írjatok lécci, és hogy ne izguljak 1-2 tanácsot is:)
2008. dec. 11. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is ami nagyon fontos, hogy csakis magadat add! Tehát, hogy azért menjen el veled bárhova is, mert szereti a személyiségedet, ne azért, mert "felveszel" valamilyen álarcot. A séta helyett lehet hogy jobb egy teaházba beülni, cukrászdába, valahol enni (pizzázó) stb.

Sok sikert!:)

2008. dec. 11. 18:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem, és első randin érdemes meghívni, vagy még nem?
2008. dec. 11. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is féltem az első randiktól, hogy mi lesz, ha csöndek jönnek, mert elakad a beszélgetés.

De igazából nem volt ebből semmi gond, nem ezen áll vagy bukik egy kapcsolat, nincs vesztenivalód.

Mi a barátnőmmel az első két alkalommal parkban sétáltunk, beszélgettünk, igaz akkor még tavasz volt. A harmadik alkalommal mentünk moziba.

2008. dec. 11. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak egy teázóba mennyetek vagy valami olyan helyre, ahol nem lehet sokat költeni. nem azért mert zsugori vagyok :P csak szerintem az jó, ha meghívod, és az a lánynak sem lesz olyan ciki, hogy rögtön az első alkalommal kifoszt
2008. dec. 11. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy ha van lehetöségetek korizni menni(nemtudom,h hol laktok) akkor szerintem még az egy nagyon jó randi hely:)
2008. dec. 11. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
mindenképp olyan kell ahol tudtok beszélgetni! nem is értem a mozit de mindegy!
2008. dec. 11. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mozi semmiképp, ez az átkarollak, lesmárollak dolog már rég a múlté, pontosabban ilyen csak a Dörtidenszingben volt :-D A korcsolyázást remek és kiváló és fantasztikus ötletnek tartom (ezúton is köszönöm az ötletet :-) ), de én amondó vagyok, hogy ezt csak a második-harmadik találkozás után ejtsd meg. Itt már testileg is azért valamennyire érintkeztek, főleg ha "véletlenül" fellököd :-D, szóval én a helyedben egy szuper hangulatos kis cukrászdába vinném, leveheted a kabátját, egy kicsit lovagiaskodhatsz, ezt a KULTURÁLT lányok szerintem díjazzák, és hát itt szembe ülsz vele, a szemébe tudsz nézni, látod a reakcióit, látod, hogy min mosolyodik el, hogy mi mit vált ki belőle, lehet poénkodni a sütivel, stb. És én is azt mondom, hogy nagyon fontos, hogy önmagad add, ne légy más. Azért szeressen meg, amilyen valóban vagy. A lányok gyengéje a jó humor, de elég, ha csak megnevetteted. A lényeg, hogy rejtve keress majd találj egy közös témát, amin aztán mindketten felhördültök, hogy neeee, Te is??? :-) Meghívni meg lehet, csak ne szállj el, illetve én még virágot sem vinnék az első randin. Szerintem sokan azt gondolják, hogy ez az aduász, ezt bevetve övé a lány. Meg a másik, hogy a virággal a szereteted fejeznéd ki, de ha még nem is ismered őt... a beszélgetés későbbi szakaszában esetleg megdicsérheted, hogy ma kifejezetten szép, feltéve, hogy korábban már láttad-találkoztatok. És akkor ha elpirul, akkor még rátenni egy lapáttal, hogy naaa, lassan pont olyan leszel, mint a piros abrosz, kicsit szerintem zavarba lehet hozni. Bár ezt én a végére tenném, és mikor így visszatér a megsülésből, akkor mondanám neki, hogy "nagyon jól éreztem veled magam ma este" - kis hatásszünet - "ugye találkozunk még?" (közben mélyen a szemébe nézel). Ha te is tetszel neki, hidd el, hogy nem fog aludni aznap éjjel, mert rád egy görcsben lesz a gyomra, de CSAKIS jó értelemben. Szóval valahogy így csinálnám én.
2008. dec. 12. 05:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem menjetek koripályára vagy teázni, ezeknek van értelme télen. Mozi semmiképp, sétához meg hideg van, szóval a kori azért jó mert mozogtok, a teázóban meg meleg van :D és HÍVD EL!!! Nehogy azt csináld hogy itt adjuk neked a jobbnál jobb ötleteket aztán nem mered elhívni. Nem veszthetsz rajta semmit, csak erősödsz!
2008. dec. 12. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:
így: gyere el!:D
2008. dec. 13. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!