Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság mellett férfi-nő barátság?

Ha biztos lennél magadban , nem erősítetted volna meg magad újra-meg újra a kérdésben.
Szerintem így nem

Ha valóban csak barátnak érzed, éreznéd, akkor a házastársaitok bevonásával működne a barátság.
De erről mindketten tudjátok, hogy több lenne ha folytatnátok.

Azt hiszem előttem már leírták: barátság lehet, de itt te is tudod, hogy ez nem barátság. Abba ugyanis nincs vonzalom.
Ha van eszetek, akkor hanyagoljátok a másikat. (Sajnos voltam ilyen helyzetben én is, tapasztalat. ÉS tényleg elmúlt évek alatt)

Nekem ez sántít.
Azzal szerintem nincs baj, ha megismersz valakit, akivel nagyban hasonlítotok és azt erzed hogy van összhang. Ez tökre belefér egy barátságba.
Ami viszont nem (mindegy h ki házas vagy ki nem), hogy nektek tisztáznotok kellett hogy nem történhet semmi es ezt sokszor bizonygatod is.
Ahol nincs ennek valóságalapja, ott erre nincs szükség.
Van 2 férfi barátom, igaz nagyon ritkán találkozunk mostanaban, de ennek semmi köze parkapcsolatokhoz.
Aztám az egyikükkel nemrég összefutottunk véletlenül akikor a barátaimmal voltam valahol. És akkor odajött a srác es totál úgy dumáltunk mint régebben. Meg is öleltük egymast, stb. Sőt még a lábunk is összeért:D hűha...
De soha nem merült fel hogy több lenne. Egyik oldalról sem. Sose akartam többet es fordítva se. Imádom a pasit, vicces, okos, jófej, de mint barát. De sose volt arra szükség hogy mi ezt tisztázzuk es bizonygatnom sem kellett soha. Egyértelmű volt es tök természetes.
Köztetek lehetne több ha hagynátok. De ez akkor nem barátság.

Tudom, min mész át... ne keresd, ha/amíg nem vagy biztos magadban. Ezzel párhuzamosan igyekezz minél több időt a férjeddel tölteni, megerősíteni a kapcsolatotokat, máskülönben nem fogod tudni megmenteni a házasságodat. Ennyi jó tanáccsal tudok szolgálni, amit a saját káromon tanultam meg.
Ugyanezen mentem át nemrég, annyi, hogy én nem házastársi, csak élettársi kapcsolatban vagyok, a férfi házas. Mi nem szakítottuk meg a kapcsolatot, viszont baromi nehéz időkön megyünk át mindketten. Ő harcol a házasságáért, agyonvállalja magát munkával, én meg azon vívódok, hogy lelépjek-e, vagy van még remény a párommal helyrehozni a dolgokat. A feleség és a párom is tudnak róla, hogy kb. egymásba zúgtunk alig egy hónap alatt. Jelenleg próbálunk baráti szinten maradni, de minden nap beszélünk, ha elfoglaltak is vagyunk, akkor is legalább két mondatot, egyszerűen nem bírjuk ki a másik társasága nélkül, a mélyebb, érzelmeket érintő kérdéseket, témákat viszont hanyagoljuk, (mondjuk nem miattam,) az tény.

magadnak miért hszudsz? ez öncsalás
leírtad vele kapcsolatban az imádom szót is, imádod, h. olyan, mint te stb.
szval sztem te belezúgtál, de barátságnak álcázva izgatja a fantáziádat, h.kapcsolatban maradj vele, és zavar, h. ő már nem keres.
nyugodtan lehet házasoknak is ellenkező nemű barátjuk, itt a gond az, h. ő számodra nem sima barát, ezt te is érzed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!