Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az ilyet lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyet lehet barátságnak / barátkozásnak hívni? Mindkét fél részéről. Többi lent, röviden.

Figyelt kérdés

A pasi nős, gyerekekkel, a csajnak pedig párkapcsolata van. Elég jóban vannak, minden nap üzenetváltások, heti 1-2 alkalommal találkozó, de nem olyan régóta. Az ismerettség 2-3 éve tart, de ez a sokkal aktívabb kapcsolattartás hónapok óta van. Az egyik fél sem beszél a saját párjáról a másiknak, kerüli a témát. Sokszor teljesen nyilvánvaló, hogy vmit együtt csinál a házaspár vagy a pár, de a legtöbbször akkor sem T/1-ben beszélnek a másiknak. Nem is kérdezik egymást egymás kapcsolatáról. Mintha valami tabu téma lenne, viszont így egy csomó mindenről kb. nem esik / eshet szó, ami fontos egy barátságban, barátkozási szakaszban. Szerintetek ez miért van? Lehet ezt így barátkozásnak / barátság hívni?

(A férfi felesége és a nő pasija sem tud arról, hogy ők ketten találkozni szoktak és beszélgetnek rendszeresen online, de nincs köztük semmi "olyan"!!)

2020. máj. 12. 02:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Még nincs köztük. De az akadályozó tényezőkről tudomást sem véve, nyílegyenesen tartanak az ágy felé.

A többi a duma:

2020. máj. 12. 02:05
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
Nem mindegy neked? Keress te is csajt vagy pasit, ne más emberek magánéletével foglalkozz szerintem.
2020. máj. 12. 02:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha nem érintene valamilyen módon, nyilván nem tettem volna fel ezt a kérdést, kedves utolsó!
2020. máj. 12. 02:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg már rég csaljátok a párotokat.
2020. máj. 12. 03:27
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

"Elég jóban vannak, minden nap üzenetváltások, heti 1-2 alkalommal találkozó, de nem olyan régóta. Az ismerettség 2-3 éve tart, de ez a sokkal aktívabb kapcsolattartás hónapok óta van."

Utoljára szingliként értem rá ilyen kibszottul a szintén szingli barátaimnak. De akivel nem jártunk egy helyre dolgozni vagy egy szakra, azzal biztos, hogy nem tudtunk heti többször találkozni...

Ez a két nyomorék egymással többet él, mint a párjukkal. Kis túlzással.

Undorodom tőletek.

2020. máj. 12. 09:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez fura. Nekem vannak ellenkező nemű barátaim, igaz nem a többség nem az, de vannak és mi tök lazán beszékünk ilyen dolgokról. Mindenki azt oszt meg amit akar, ki reszletesebben, ki kevesbé részletesen, de nem titkoljuk el hogy barátok vagyunk, miért kéne a kapcsolatod előtt titkolni hogy van a Mari/Józsi akivel évek óta barátok vagytok.

Én azt gondolom ha valamit titkolsz, titkolni kell az már rég rossz. Egy normalis kapcsolatban ezt el lehet mondani és jobb esetben a másik sem csinál ebből problémát.

Nekem legalábbis az alapfeltételek közé tartoik hogy a másik elfogadja hogy igen vannak ellenkezű nemű barátok, haverok, neki is lehetnek, es nincs féltékenykedés.

Ez itt már rég rossz...

2020. máj. 12. 09:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalás előszobája. sőt, az érzelmi árulás már megtörtént. Egyértelmű volt kollégák között számomra, hogy aki barátságosságból közeledett felém az a gyerekekről, páromról, családi izgi eseményekről kérdezősködött tőlem. Pl. tényleg voltatok Barcelonában, milyen volt? (csak példa..)

Aki nem ezzel jött, huzamosabb idő után sem, ott mindig egyértelmű volt, hogy vonzalom van a dologban, az pedig nem barátság.

Mi lenne, ha még most leállnál, mielőtt mindketten tönkreteszitek főleg egy asszony és gyerekek életét?

2020. máj. 12. 09:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt jelen van a vonzalom a felek között, csak egyelőre még a józan ész diadalmaskodik. Bár ha így haladnak, nem sokáig.
2020. máj. 12. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez több, mint barátság, ebből szerelem lesz, csak kérdés, kinek több az erkölcsi érzéke, a nőnek, hogy békén hagy egy nős, gyerekes embert, vagy a férfinak, hogy nem hagyja ott a családját.
2020. máj. 13. 13:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez már több mint barátság csak az a kérdés, hogy meddig mennek el ebben a helyzetben. Ez már az erkölcsi értékükön múlik.
2020. máj. 13. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!