Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez most mi? Mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most mi? Mik lehetnek a szándékai? Szimpla barátkozás, kedvelés vagy több? (nagyobb korkülönbség)

Figyelt kérdés

A randizás topicba írtam ezt a kérdést, de csak mert nem volt jobb ötletem. Van egy nálam sokkal idősebb férfi, nős, gyerekek is vannak (hasonló korúak lehetnek mint én), nekem a tanárom volt a főiskolán (én még oda járok, lassan végzek), korábban voltam nála órán. Nem az a típus, akiből kinézi az ember, h kikezdene bármelyik jelenlegi vagy volt diákjával. Tényleg nem, és nem is egy adonisz.

Az utóbbi egy évben fokozatosan kezdünk egyre jobba lenni. Kávék, ebédek, találkozások, elmentünk néha inni is, mindig ketten. Kb. heti szinten, nem az iskolában. Ezeket mindig ő kezdeményezi, és szokott írni egyből utána valami kis kedveset. Egyébként minden nap ír, érdeklődő, figyelmes, udvarias. Előfordul néha, hogy eléggé zavarban van személyes találkozás alkalmával, volt már olyan, hogy ezt ki is mondta. Viszont a legkevésbé sem nyomulós, és néha hajlamos szabadkozni, hogy nem akar az lenni. Pl. fizikai értelemben nagyon nem az, maximum némi alkoholizálás után fordulhat az elő, hogy mondjuk összeér a lábunk relatíve hosszú ideig stb. Persze apró, véletlen vagy annak tűnő érintések bőven szoktak lenni mindkettőnk részéről, és nem az "elhúzás" a reakció. Volt már többször, hogy elköszönéskor adott puszi után megöleltem, és egyáltalán nem volt elutasító, sőt, nagyon is örült neki, visszaölelt, de nem hiszem, hogy volt benne szexuális töltet.

Nagyon jókat dumálunk, megvan az összhang, és talán a kémia is. Bár verbálisan sem nyomulós, egyáltalán.

Szerintetek az ő részéről ez tényleg csak barátkozás, és csak simán jól el van velem, nincs hátsó szándék vagy ennél több? Hogy gondolhat ő rám? Nem igazán tudom eldönteni.

Egyrészről felvetődik bennem a kérdés, hogy miért pont velem barátkozna (az elején írtak miatt), másrészről meg egy ideje már azért ez az állapot van, és egyáltalán nem kezdeményez.

Köszi a válaszokat!

2020. ápr. 17. 04:03
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
91%

Nős, gyereke van részig olvastam, aztàn meghogy ebédek, amiket ő kezdeményez...na vajon mi történik éppen?

A, szerető becserkészése,

B, szerető becserkészése,

C, úgyis tudod.

Ha neked ez moràlisan ok, akkor rövidesen oràlisan is az lesz.

2020. ápr. 17. 06:06
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Kettesben jarkaltok ide oda, együtt iszogattok, dumalgattok, írogat, olelgetes elkoszosno puszi stb stb. Csak pokerhez keres beugró 1 főt....... Na meg szép akár valamit, ez az egész már túl intim ahhoz h csak barátkozás legyen. Korából adodoan érthető h nem lép fixen hiszen tisztában van h csak ha szerencséje van fogsz neki összejönni, addig csak szép lassan halad. Bár úgy néz ki ssinen van nálad. Egy következő iszogatás során valamelyikőtök lépni fog aztán már szexelni fogtok. (már ha megy meg neki) Nem egy olyan ritka story, de nem hiszem el h nincs korosbeli a környezetedben. Nem. Tudom milyen öreg vagy h a szex megy e még neki de hosszútávon nem fog működni és valószínűleg szexuális téren se. Nem igazán nyerhetsz, ebben a helyzetben. (hasonló szitu a mi városunkban h tanárok ramasztak volt v aktuális diakjaikra. Az egyik össze is jött az egyik lánnyal azóta a 3. Gyerekük van úton röpke 20ev korkulonbseg. De valszeg jól meg vannak, míg a pasi meg nem hal kB.)
2020. ápr. 17. 06:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért akarod magadnam bemesélni, hogy csak barátkozni akar. Nem, nem csak azt akar...
2020. ápr. 17. 07:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy csak barátkozni akar. A kérdés az, te mit akarsz annak tudatában, hogy a kávék, ebédek, iszogatások után megy haza a feleségéhez.
2020. ápr. 17. 07:40
 5/14 anonim ***** válasza:
99%
Gondolom, unja az asszonyt meg a családot. Na meg a megszokott puncit is. Lehet, hogy van az egész mögött valamiféle menekülési vágy is a részéről a problémák elől, de ha barátkozni akar, azt miért nem a saját korához illő férfiakkal teszi? A másik dolog pedig az, hogy kettesben töltötök el bizonyos időt, ami családos ember esetében eléggé problémás. Ha mondjuk korábban, amikor tanított téged, nagyon jóban lettetek volna, és később összefuttok valahol, akkor az még oké lenne, hogy érdeklődne, hogy mi van veled, de a kávéra, ebédre való meghívás akkor is kicsit furcsa lenne. Így viszont, hogy ezek az együttlétek rendszeresek, szerintem még egyértelműbb, hogy akar valamit. Még az egy meghívás is necces lenne, de az, hogy sorozatosan elmentek kávézni, ebédelni, az már szerintem bőven túllépi a baráti érdeklődés határait. Ha zavarban van, az lehet, hogy csak a színjáték része, de lehet, hogy tényleg zavarban van, mert bűntudatot érez. Ez így szerintem bőven kimeríti az érzelmi megcsalás fogalmát, és ha nem teszel ellene semmit, akkor lehet, hogy rövidesen tényleges megcsalás lesz belőle.
2020. ápr. 17. 09:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos hogy nem csak barátkozási szándékkal keresi a társaságod. Előbb-utóbb beadod a derekad. Lassan halad előre a cél eléréséhez. Teljesen behálóz, a végén te fogod kérni, hogy dugjon meg.
2020. ápr. 17. 09:54
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
A feleségével is jókat dumálsz? :)
2020. ápr. 17. 09:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok egy titkot. Egy érett, felnőtt férfi nem barátkozik fiatal, csinos lányokkal, arra ott vannak a haverjai, akik ugyebár szintén meglett férfiak feltehetően. Hacsak nem egy az érdeklődési körük, aztán váltanak maximum pár mondatot, ha találkoznak. Vagy online, a téma kapcsán beszélgetnek. Viszont ez, amit leírtál, bőven túl megy ezen a határon. Iszonyat naiv vagy!
2020. ápr. 17. 19:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem csak barátkozni akar csak lassan de biztosan halad előre. Teljesen behálóz téged.
2020. ápr. 18. 16:04
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Hááát, így, hogy kérdezed, fogalmam sincs. El se tudom képzelni, mit akarhat egy férfi egy nőtől. Talán csak nem a Karakószörcsök/Máriagyűd öregfiúk mérkőzés második félidejének szögletarányát akarja megvitatni?
2020. ápr. 19. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!