Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan, hogy udvarlás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy udvarlás?

Figyelt kérdés
Vagy az már régen rossz ha udvarolnod kell a lánynak és ő semmit nem tesz az ismerkedésben? Az olyat jobb elengedni, mert ha tetszel egy lánynak ő is kiveszi a részét az ismerkedésből?
2021. okt. 2. 07:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

A ffiak alapbol kávánják a szexet.

A nők viszont a ferfit.

Ha a ffi kiváltja a nőből hogy vágyjon rá, akkor a nő kívánni fogja Vele a szexet.

Szoval a pasinak kéne a nő érdeklődését felkeltenie valahogy.

Egyes nőknek persze elég ha jol nézel ki meg stb, másoknak nem.

2021. okt. 2. 07:33
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Már nem
2021. okt. 2. 08:07
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Létezik, csak nem mész vele semmire. Jól kell kinézni és gazdagnak kell lenni, onnantól kezdve már úgy is bánhatsz a nővel, mint egy darab szarral.
2021. okt. 2. 08:16
 4/13 A kérdező kommentje:

3

Tehát csak a férfiak 1%-nak van nője? Mert ennyi néz ki jól és gazdag egyszerre?

2021. okt. 2. 08:35
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Létezik! Nekem szükségem van rá, hogy tudjam hogy kellek és hogy nőnek érezzem magam.

De nevezhetjük figyelmességnek is.

Nagyon szeretem ha az a bizonyos férfi figyelmes velem és nagyon jó érzés hogy viszonozhatom neki.

2021. okt. 2. 08:38
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

A hármas jól írta, egy részt igaza van, ha jól néz ki egy férfi és ez alatt a mindenkori divatot értem tehát sablonosan az bejön a csajoknak,azt nem tudom hogy miért ,ne kérdezd,nem számít az egyéniség ,akkor már minek is beszélünk udvarlásról, fölösleges.

Egy nőnek ha bejössz már az elején eldönti hogy csak szexre kellesz vagy lelki társnak és majd melletted mással kufircol max, valakinek az anyagiak a fontosak a többit majd megoldja👍

Minek kell álszenteskedni, azok a nők akik szeretik a romantikát az udvarlást szinte kihaló félben vannak vagy csak álmodoznak mert csúnyácskák, amelyik nő jól néz ki akár legyen buta ,szexmániás ,pénzsóvár ,bunkó annak mindíg akad egy sablon pasi aki a mai kor divat követelményeinek megfelel ,sportos ,körszakáll vagy csupasz még a töke is, pénz ,rövid haj, meg olyan arcbőr mint a babasegg.

Egy jó kis kufirc ,aztán beleszeret és pofára esik, egy hónap vagy esetleg egy gyerekkel a hóna alatt pár éven belül, és akkor jön a nagy szöveg DE Ő OLYAN PASIRA VÁGYIK AKI MEGÉRTI A PICI LELKÉT NEM CSAK DUGNI AKAR MERT MINDEN PASI CSAK AZT AKARJA UGYE,

Minden ember saját sorsának kovácsa ,mitől van szerintetek ennyi nő aki kihasználva érzi magát ,saját magának csinálta a szart mert arra sem képes hogy megismerje a másikat mielőtt szét teszi a lábát, mert enged a trend nyomásának hogy pár randi max egy hét után már bent van a pasi a lukban, úgy hogy nem is kellett tennie szinte semmit, max egy két jó randi ,szexi üzenetek, egy kis simi,aztán ha nem dobod szét a lábad megyek tovább, és már dughatod is ,tadá 😆.

Minek az udvarlás ,ahol igen is bizonyítom hogy érdekel és őt akarom, ja és itt nem a max két hetes udvarlásról beszélünk, szerintem egy normális férfi nem is közeledik egy nőhöz másképpen ha fontos neki, mivel nekem is meg kell ismernem ha komolyan akarok tervezni vele.

Sok álszent p.csa nyugodtan le lehet pontozni mert nem hat meg 😋😆

2021. okt. 2. 10:12
 7/13 A kérdező kommentje:

6

Fel kellett, hogy pontozzalak.

Ettől féltem, hogy így van.

Viszont a hármassal nem teljesen értek egyet mert nem kell feltétlen gazdagnak lenned ha jól nézel ki és van egy stílusod. Mert a jól kinéző és gazdag pasikból azért kevés van, nyilván nekik van a legtöbb lehetőségük. De ők max 1-2%-a pasiknak. Ennél azért jóval több pasi dug csinos nőket.

Abban egyetértek, hogy a szebb emberek körében a személyiség szinte semmit nem számít, sem az intelligencia, sem a humor. De azért ha van egy méretes arcod azért az még hozzáad egy pár pontot az összértékedhez.

Ez a szomorú valóság. Tehát ha sikeres akarsz lenni csak nézz ki jól és nem tudod elrontani.

2021. okt. 2. 10:29
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

"Ez a szomorú valóság. Tehát ha sikeres akarsz lenni csak nézz ki jól és nem tudod elrontani."

Elrontani el tudod, épp ez a lényeg😄

Rengeteg szép nőt ismerek, és nemrég én is beleszerettem egy gyönyörű lányba, nem a külső fogott meg hanem az amikor megismertem és megláttam hogy milyen ember úgy és azok után amin át ment életében,

komolyan szerettem volna megismerni annak ellenére hogy felszínes és buta gondolkodása van, hiába akar nem lesz boldog soha mert sablonosan viselkedik, beleszeretett egy srácba akivel csak dugtak, persze a gyerek nem akar komolyat,ezért most megint őrlődik, én bevallottan neki hogy többet érzek iránta erreföl azt mondta hogy ő most másba szerelmes és nem vagyok az esete 👍👍👍

Erről ennyit.

Azért mondtam hogy egy nő sem megy úgy bele valakivel szexben hogy nem érez valamit iránta, csak reménykedik és jól érzi magát, elmegy az idő és tönkre vágja magát amikor faképnél hadják

Ha hosszú távra tervezel valakivel akkor ismerd meg alaposan ,mert csúnyán pofára fogsz esni, hány nőt ismerek ó istenem ahol már gyereke van a nőnek és eszébe jut hogy ő nem is szereti a másikat, ez nem vádaskodás ,sajnos ez van, és most nem azokról a nőkről beszélek akiket elhagynak.

2021. okt. 2. 10:51
 9/13 A kérdező kommentje:

8

Jó de ha te jól nézel ki tegyük fel, akkor már esélyekkel indulsz. Ha a lány nagyon szép akkor nyilván több helyes srác próbálja becsempészni neki a lompost. Nyilván a lánynak lesz egy választása azok közül akikkel épp beszél. Ez a szám lehet 5 férfi vagy 20. Teljesen lényegtelen. De valakit választani fog, jó eséllyel azt akinek a fizimiskája a legjobban bejön.

De ha jól nézel ki attól és nem jött össze attól még esélyekkel idultál, és gyorsan összejöhetsz egy másik csinos lánnyal ha nagyon akarod.

Erre írtam, hogy nem tudod elrontani, mert kedvez ez a kor a páva srácoknak.

2021. okt. 2. 11:08
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
A 3-as vagyok, és sokan értettek. Nem muszáj egyszerre gazdagnak és jóképűnek lenni, de a vagyon és a külső együttesen adják egy férfi vonzerejét. Ha jól nézel ki és gazdag is vagy, akkor bármelyik nőt megkaphatod, de ha valamelyikkel nem állsz jól, akkor a másikkal elég erősen kompenzálnod kell, hogy esélyed legyen a nőknél. Az udvarlás viszont nem tényező.
2021. okt. 2. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!