Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem hívott meg randin, ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hívott meg randin, ebben az esetben is rossz jel?

Figyelt kérdés

Közös munkahelyről ismerjük egymást, de eddig nem beszélgettünk, csak köszöntünk egymásnak. Aztán elhívott egy koktélra. Direkt a legolcsóbbat választottam (habár ez se volt olcsó, 1200), mint mindig, nehogy azt higgye, hogy le akarom húzni. De mikor a pincér kérdezett a fizetésről, a partnerem mondta, hogy külön fizetünk. Biztos, hogy randi volt, mert így mondta előtte, hogy randizni szeretne velem. Elköszönéskor úgy láttam, hogy meg is csókolt volna, de én nem engedtem neki szabad utat hozzá, első randin nem csókolózok és el is bizonytalanított a dolog, hogy nem hívott meg, talán nem is tetszem neki annyira.

Az egyik kolléganőnk, akivel igen csak jóban vagyok, jóban van az említett férfivel és megkérdeztem tőle, hogy mit gondol a dologról. Ő úgy tudja, hogy több nő is csak ingyen evés/ivás miatt ment el vele randizni, és talán sok volt neki ebből, ezért nem hívott meg (de a mi esetünkről ők nem beszéltek, csak szerinte ez lehet az oka, mert többször panaszkodott már erről neki).

Most lebeszéltünk mégegy találkozót, amit ő hozott fel, most csak sétálni fogunk az egyik parkban... A randi óta rendszeresen keres, normálisnak tűnik, de kicsit rosszul esik, hogy nem hívott meg. Ha meg nem akar fizetni, akkor miért olyan helyre vitt?

Mit gondoltok, rossz jel, hogy nem hívott meg? Jogosan érzem furcsán magam emiatt?

2021. szept. 29. 23:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 De alap, hogy az első randinak nem úgy vág neki az ember, hogy sajnál egy ezrest a nő italára.
2021. szept. 30. 07:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki hív az fizet,mondom ezt nőként. Az más dolog ha nagyon kardoskodik nem állok le ellenkezni,de szerintem sem neked sem neki nem okoz gondot kifizetni két italt.Szóval picit ciki rá nézve.
2021. szept. 30. 07:09
 13/14 October15 ***** válasza:
14%
12.: Ok picit ciki de azért nem a na most azonnal menekülj típusú piros lámpa. :D + Azért az is picit ciki, hogy ezen nemcsak hogy fennakad valaki de ahelyett, hogy rendezné ezt magában 2 perc alatt ír egy kisregényt a GYK-ra. :D Mármint nem a gyk használata ami gáz hanem, hogy egy felnőtt nő nem tud rendbe tenni magában egy ilyen pitiáner fszságot. :D [Ok lehet van vmi oka de pls ne kelljen már minden kérdést szét pszicho analizálni.]
2021. szept. 30. 07:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze nem nagy dolog, de ha smucig a srac az nagyon is zavaro tud lenni kesobb, hiaba jonnenek ki amugy jol, allando vitatema lesz a penz, mint ahogy nagyon sok parkapcsolatban az. Ne haragudjatok, de oda kell figyelni ezekre is nem csak arra, hogy milyen jo tarsasag, mert igy kezdodik. Eleg proszto dolog, en hivok neg valakit es utana fizessen o. Nokent irom ugy, h tobbszor hivtam meg ismerost, baratomat, nem a nemisegen mulik hanem a korrektsegen, hogy allom a szavam.
2021. szept. 30. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!