Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja szeret, de mostanában úgy érzem, hogy ez nem így van. Mi lehet az oka?
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki hosszú együttöltött boldog évek után sem akar elköteleződni, annak oka van. Ez már csak hab a tortán, hogy egy vita hevében felvetette, hogy nem tudja hogyan tovább.
Ragaszkodik hozzád. Minél hosszabb egy kapcsolat, annál nehezebb az elválás. A sok közös élmény, emlék össze köt titeket. Biztos pont vagytok egymásnak, ami nagyon fontos az ember életében. Viszont ha nem léptek szintet a kapcsolatotokban, ez a ragaszkodás csak addig tart, amíg be nem lép egy harmadik személy a képbe. Ahogy mondta a pàrod, ez akár veled is megtörténhet.
Elhiszem, hogy szereted. Én is voltam már ilyen cipőben, azt hittem sosem fogok senkit annyira szeretni. Tévedtem. Azóta férjnél vagyok és nagyon boldog egy sokkal jobb emberrel! Soha nem gondoltam volna, de mégis…
Úgyhogy a félelmed nem alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!