Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti járnátok velem? (kép lentebb)
Nincs tapasztalatom a csajozásban. Érdekelne a nők véleménye, hogy nem e csak a rondáknál van esélyem. (nyugi nem kell járni velem)
szija. na figyu,attol,hogy valaki nem olyat mond neked ami nem tetszik vagy leszol még nem kell lecsökkenni az egodnak,persza,hogy van akinek negatív a véleménye rólad,tudod van az a mondás,hogy izlések és pofonok,lehet van akinek bejösz,van akinek meg nem. Szerintem jol nézel ki,de a belsö elég fontos mert,ha pl bunkó lennél...stb akkor nemhiszem,hogy szóbaállnák veled,aki meg "olyat mondott ami egy életre benned marad" annak,lehet nem tetszettél vagy nemtudom hmm...és mit jelent nálad az,hogy ronda? erre megint csak azt tudom írni,hogy : Izlések és pofonok,lehet aki neked nem jön be másnak bejön... na szép kis regényt írtam...By.:)
15/L
Szia!
Szerintem nagyon helyes vagy. Szimpatikus mosolygó szemek, álmodozó tekinete. Írnék privit, ha 10 évvel idősebb volnál :(
24L
hm, már nem tartom magam annyira rondának, köszi lányok:)
most csak a külsőt kérdeztem, mert a belső úgysem érdekel senkit elsőnek, és van akit később sem.
Am Te a 29 évesekre buksz?:D hamisíthatok új személyit, attól még én én maradok:)
Szia!
Kicsit régen írtad ki a kérdést, de azért válaszolok.
Nekem nagyon tetszel, járnék veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!