Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti járnátok velem? (kép lentebb)
Nincs tapasztalatom a csajozásban. Érdekelne a nők véleménye, hogy nem e csak a rondáknál van esélyem. (nyugi nem kell járni velem)
Szerintem jól nézel ki. A szemed nagyon tetszik. :)
Amúgy nekem is eszembe jutott már, hogy feltegyek ilyen kérdést, hogy "Fiúk! Külső alapján járnátok velem? (kép lent)" csak nem merem feltenni, mert mi van , ha meglátja valami ismerős és majd furán kezd rám nézni. Pedig tök jó lenne tudni, hogy mit gondolnak rólam idegenek első látásra külső alapján.
20/l
nem te raktál be tegnap is képet magadról?:) ballagási fotót..
amúgy nem mondom hogy csúnya vagy vagy ilyesmi, mert nem, de SZÁMOMRA (tehát nekem:D) nem jössz be annyira hogy járjak veled külső(!) alapján. persze ha ismernélek és kedves lennél meg ilyesmi biztos mást mondanék:) csak a külsö alapján nem igazán lehet ezt megmondani. de ne keseredj el, biztos találsz majd egy szép lányt magadnak :)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!