Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ti járnátok velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti járnátok velem? (kép lentebb)

Figyelt kérdés

Nincs tapasztalatom a csajozásban. Érdekelne a nők véleménye, hogy nem e csak a rondáknál van esélyem. (nyugi nem kell járni velem)

[link]

2010. aug. 31. 23:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Te ilyen kockagyekeknek tűnsz, amúgy nem vészes...
2010. szept. 1. 00:44
 12/26 anonim ***** válasza:
15%
maragyatok mar mi helyes rajta?? szerintem nem nezel ki jol 21/L
2010. szept. 1. 01:18
 13/26 anonim válasza:

Egy menetre elvinnélek

7/F

2010. szept. 1. 09:28
 14/26 anonim válasza:

Szerintem jól nézel ki. A szemed nagyon tetszik. :)

Amúgy nekem is eszembe jutott már, hogy feltegyek ilyen kérdést, hogy "Fiúk! Külső alapján járnátok velem? (kép lent)" csak nem merem feltenni, mert mi van , ha meglátja valami ismerős és majd furán kezd rám nézni. Pedig tök jó lenne tudni, hogy mit gondolnak rólam idegenek első látásra külső alapján.

20/l

2010. szept. 1. 09:40
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézel ki :)

17L

2010. szept. 1. 10:13
 16/26 anonim válasza:
Jó képü srác vagy,igaz nem az én korosztályom vagy,de szerintem a külsőd nem hiszem, hogy sokat fog akadályozni abban,hogy párkapcsolatod legyen,ha csak nem félénkebb vagy,és nem mersz kezdeményezni,sokat járj,bulizni,szórakozni,hogy ismerkedhess és szembe jöhessen veled a nagy ő!Előbb v utóbb össze jön!27L
2010. szept. 1. 10:14
 17/26 anonim ***** válasza:
átlagos vagy, tehát nem csúnya, de nem is egy adonisz
2010. szept. 1. 12:17
 18/26 anonim ***** válasza:
De már tettél ki magadról ide képet egy hete. Minek még egy?
2010. szept. 1. 12:44
 19/26 anonim ***** válasza:
Szerintem cuki vagy! :) 18/L
2010. szept. 1. 15:30
 20/26 anonim ***** válasza:

nem te raktál be tegnap is képet magadról?:) ballagási fotót..

amúgy nem mondom hogy csúnya vagy vagy ilyesmi, mert nem, de SZÁMOMRA (tehát nekem:D) nem jössz be annyira hogy járjak veled külső(!) alapján. persze ha ismernélek és kedves lennél meg ilyesmi biztos mást mondanék:) csak a külsö alapján nem igazán lehet ezt megmondani. de ne keseredj el, biztos találsz majd egy szép lányt magadnak :)

L/18

2010. szept. 1. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!