Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tőletek kérdezem! Az első személyes találkozás időpontját miért felejtitek el? Miközben égtek a vágytól és ezt hangsúlyozzátok is, csak nem jöttök el, hiába várjunk rátok?

Nem vagyok a Férfiak Konfederációjának Egyetemes Képviselője, úgyhogy nem tudok neked erre válaszolni.
Viccen kívül: Ez a kérdés legalább annyira értelmetlen, mint amikor valaki a nőket szidja egyetemesen. Sem a nők, sem a férfiak nem egy tömb.
Kérdésedre úgy kaphatsz választ, ha azoknál a férfiaknál érdeklődsz a miértekről, akik nem jöttek el a találkozóra.
Vagy van még a némileg egyszerűbb B opció: Nem pörögsz ilyeneken (hidd el, nettó haszna nulla) és türelmesen keresel tovább.

Sose csináltam ilyet.
Velem viszont nem egyszer csinált ilyet nő. Természetesen utána ők soha többé nem voltak elérhetőek (telefont nem vették fel, üzenetre nem válaszoltak).
Ebből te is levonhatod a következtetést.

3/6 válasz: 1.érdeklődöm náluk a miértekről, amint elérhetőek lesznek.
2. nem pörgök ezen, most először kérdeztem meg, és türelmes vagyok mindenkihez.

Én nem szoktam elfelejteni, hiszen általában a kapcsolat időtartama onnan indul. Évforduló, stb.
Szóval, ha valakitől megkérdezed, hogy mióta vagytok együtt, akkor a megismerkedés időpontját mondja és nem pl. a házasságkötés időpontját.
Talán a #7-nek van igaza, hogy nem is tudja pontosan, hogy Veled mikor találkozott asok közül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!