Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négy órás találkozások,randik. Ez megfelelő időtartam? Vagy rövid ?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 06:34
3/11 A kérdező kommentje:
Heti 1-2
2021. szept. 12. 07:02
4/11 anonim válasza:
Első randiknak okés. De azért max 2-3 hónap után már szexelni kéne, ottaludni egymásnál, stb...
5/11 A kérdező kommentje:
Nem,ez ujrakezdett dolog.
2021. szept. 12. 07:36
6/11 A kérdező kommentje:
Fél év ismerkedés volt előtte.most kezdtük újra a talalkozasokat
2021. szept. 12. 07:36
7/11 anonim válasza:
Minden jó, ami mindkét félnek jó. Beszéljétek meg, ne Móricka mondja meg a netről!
8/11 anonim válasza:
Én ennyinek is örülnék, szerintem tök oké...
(Sajnos velem nem foglalkoznak.)
9/11 anonim válasza:
Négy órába sok minden belefér. Hosszabb távon azonban már kellene, hogy legyen több együtt töltött minőségi idő, mondjuk egy egész nap, vagy együtt alvás, akár egy-egy közös hétvége. Ha nem is állandóan, de időnként be lehet iktatni, pláne, ha ritkán vannak találkozók.
10/11 anonim válasza:
Ebbe a 4 órába akár minden is beleférhet :)
Legalább nem válik unalmassá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!